Książe Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 (edited) Twój nick na serwerze: KSIAZE NA BIALYM KONIU Wiek: 19 Mutacja głosu: Oczywiście Czas spędzony na serwerze (link do GT):http://www.gametracker.com/player/KSIAZE%20%20NA%20BIALYM%20%20KONIU/193.33.177.54:27176/ Czy miałeś styczność z amxmodmenu: Miałem Dlaczego ty? Prosimy o dłuższa wypowiedz: Jestem bardzo aktywnym graczem na serverze, chyba najbardziej "znanym" i lubianym. Nie mam problemu z poznawaniem odpalonych graczy(cheaterów), wielu przypadkach sam ich zgłaszam. :) Co tu jeszcze, byłem adminem wiele razy na wielu sieciach serverów i nigdy nikt się nie skarżył, jak już powierza mi się odpowiedzialność to staram się jak tylko mogę żeby wykonywać ja sumiennie i uczciwie. Posiadasz działający mikrofon: Tak Kontakt (GG / Steam): to i to Steam ID: STEAM_0:1:110304939 Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%: Oczywiście x2 Edited August 7, 2017 by Książe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nie wiem Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 +Wiek +GT +Steam +Styczność z amx miał +Problemów z nim nie ma -Troszkę lubi przeklinać (Trzeba trochę nad tym popracować) Jestem na TAK. Książe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest beki Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 (edited) -forum leży <--- to jest Twój jeden minus ( + małe pouczenie nie byłeś adminem na serwerowniach Tylko na sieci serwerów ) +wiek +gt +steam +\- jakieś tam doświadczenie niby masz Podsumowując jestem za okresem próbnym PS: Czekam na ten przelew Edit Nie wypowiadaj się w swoim podaniu. Edited August 7, 2017 by beki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiki Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 +wiek +/- gt mogłoby być lepsze, ale i tak jest w miare dobre +amx +/- kultura Małe TAK Książe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DG1234 Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Pewne tak jak nic + koleś jest za******y ma poczucie humoru + GT + Wiek + Ogarnięty :* Książe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 A mialam ostatnio pytać czemu nie złożysz podania - cos tam gra i to z rana - wymagania spełnione - forum do nadrobienia tak Książe 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Wszystko Git +ogarniasz + język easy ogarniesz (dla chcącego nic trudnego) -forum (bier du**ę w troki i nadrabiaj) Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
rvckxr Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 - kultura na ogromny minus - ryzykowne stwierdzenie "najbardziej lubiany i znany" z Twoim językiem - dzisiaj ban za nie wykonywanie celów mapy + steam + wiek + doświadczenie Popraw słownictwo i dostosuj się do regulaminu serwera to będę na tak. Teraz daje nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolbo Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 (edited) rydzyk nie czepiaj się kunia za cele widziałeś ping +150 - jednorazowa akcja gdy celu nie wykonał, a forum nie gra tylko GT (wiem wymóg to wymóg ale do ogarnięcia w krótkim czasie) gt mikro steam wszystko na plus Księciu juhuuuuu witaj adminku Edited August 7, 2017 by dolbo Link to comment Share on other sites More sharing options...
rvckxr Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 E tam ja się nie czepiam, czysto obiektywne spostrzeżenia Może akurat miał zły dzień jak byłem na serwie :> Ale zdania póki co nie zmieniam :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qbikk Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Wszystko oprócz forum na + Jednak kuni nie przyjmujemy Jak dasz się przejechać to będę na TAK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaty Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 Sorry, ale na NIE Książe and kuchy 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 U niektórych niezła hipokryzja wyszła. Podania hanta i powodu jego odrzucenia nikt nie pamięta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 Na ogół jesteś pozytywną osobą, ale czasem Twoja kultura pozostawia wiele do życzenia. Masz dość sporo banów, od ostatniego (właśnie za kulturę) nie minęły nawet 2 tygodnie. Zajmij się postami na forum, doczytaj regulaminy i przede wszystkim pokaż, że potrafisz zachować się jak należy na dłuższą metę. Na dzień dzisiejszy odrzucam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Wiki 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted August 21, 2017 Report Share Posted August 21, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts