allu Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Klasa Master Deagle Bronie : Deagle, HE Opis : Ma 10 dmg + int obrazen wiecej z deagla oraz ubranie wroga Staty wedle wyboru Klasa SWAT (Premium) Bronie : Wszystkie pistolety (oprocz elitek) oraz zestaw granatów Opis : Posiada tarczę i jest wytrzymały (można ewentualnie jakies dodatkowe obrazenia dodac z pistoletów - tu do wyboru) Staty wedle wyboru + troche więcej wytrzymałości na start bo to typowy "tanker" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian. Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 1. Myślę że klasa mogłaby być tyle że bez ubrania wroga zamiast tego dać 1/5 że po strzale w głowę przeciwnik ginie natychmiastowo. 2. Myślę że klasa z tarczą to nie jest dobry pomysł ponieważ będzie irytować znaczną część serwera Link to comment Share on other sites More sharing options...
KaczY Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 2. Już widzę te kampy na tarczy, stanie w rogu kucnie i wyciągnie tarcze. Bosko zabawa jak na botach Link to comment Share on other sites More sharing options...
allu Posted August 7, 2017 Author Report Share Posted August 7, 2017 2 godziny temu, KaczY napisał: 2. Już widzę te kampy na tarczy, stanie w rogu kucnie i wyciągnie tarcze. Bosko zabawa jak na botach Kolesia z tarczą nie jest aż tak trudno zabić po za tym to klasa premium wiec nie wszyscy nią będą grać Co d o Master Deagle brakuje mi szczerze takiej typowo "deaglerskiej" klasy można tak dać 10 dmg + int i 1/5 na natychmiastowe zabicie tylko strzałem w głowe z deagle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamilek Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 A Komandos niewidka i deagle + speed to mało ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted October 3, 2017 Report Share Posted October 3, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts