allu Posted August 6, 2017 Report Share Posted August 6, 2017 (edited) Nick: allu Czas: teraz Powód: obraza admina którego nie obraziłem? Przyznam, ze napisałem na sayu "japierdole co za boty blokują drzwi" - nie pierwszy raz na mapie de_westwood3 to sie zdarzylo i się wkurzyłem i dostałem bana na 1 dzień. W regulaminie owszem jest ban do 1 dnia za obraze, ale czy to nie przesada ze strony admina?? Zwłaszcza ze to mój pierwszy ban za obraze i druga sprawa w regulaminie jest wszyscy są traktowani równo nawet admini więc dlaczego w powodzie napisał "obraza admina"? Proszę o skrócenie bana. Pozdrawiam Dowody (ss/demo): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na 1shot2kill.pl 1shot2kill.pl [AMXBans] Powod: 'obraza admina' [AMXBans] Dlugosc bana: '1 dzien' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_1:0:649019312' [AMXBans] Twoje IP: '62.244.153.199' [AMXBans] ======================================= Edited August 6, 2017 by allu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howly Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Może tak napisałeś , a okazało się że akurat on blokował nie chcąco. Po za tym na serwerze panuje kultura osobista i jest wymgana przez graczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allu Posted August 7, 2017 Author Report Share Posted August 7, 2017 Godzinę temu, AntiVirus.! napisał: Może tak napisałeś , a okazało się że akurat on blokował nie chcąco. Po za tym na serwerze panuje kultura osobista i jest wymgana przez graczy. Ale zeby odrazu na 1 dzień banować? Bez jaj... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howly Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 @allu Najwidoczniej cos do cb miał, albo miał zły dzień Długo go znam i czasami sie takie rzeczy zdarzają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allu Posted August 7, 2017 Author Report Share Posted August 7, 2017 (edited) 30 minut temu, AntiVirus.! napisał: @allu Najwidoczniej cos do cb miał, albo miał zły dzień Długo go znam i czasami sie takie rzeczy zdarzają. Wyzwanie od botów na 1 dzień + do tego mój pierwszy ban za obrazanie na serwerze duzo gorsze wyzwiska leciały i jakos admin wgl nie reagował. Nie ma mozliwosci by skrocic bana do 12 h bo 24 h to przesada jest... @Krystek wypowiedz się Edited August 7, 2017 by allu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howly Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 @allu Tę sprawę kieruj do krystka. I niech @Nie oceniaj tylko zagraj:3 się także wypowie. Krystek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Ban już minął, kultura obowiązuje każdego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted October 3, 2017 Report Share Posted October 3, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts