Kenny Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 Sama propozycja dotyczy duszka, którego można wybrać kiedy ma się życzenie. Ja rozumiem, że jest to jakiś problem ale do rzeczy. Na czym polega sedno, otóż kiedy to przykładowy wiezień wybiera duszka, powinien on go mieć na jedną rundę, natomiast zdarza się iż jest odwrotnie taka osoba ma go na dwie lub trzy rundy. Powinien ktoś się tym zająć, dziękuje to wszystko co chciałem napisać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dajesz Malina Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 (edited) Jestem na tak. Będąc w ct z Kennym Adam wybrał duszka, miał go w piątek i w sobote na zabawie. Gdy w sobote skończył się 1s1k pozostał Kung Fu Michalina który miał życzenie, a Adam miał dalej duszka. Po wybraniu pojedynku przez Michaline zostaliśmy zabici przez Adama. Pozdrawiam Malina Edited August 3, 2017 by Dajesz Malina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolim Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 tu nie ma co sie wypowiadac czy jest sie na tak czy jest sie na nie... to jest problem i trzeba go usunąć pozdrawiam Zsolim Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted August 6, 2017 Report Share Posted August 6, 2017 Problem wystepuje rowniez na niektorych mapach kiedy tyka sie paczki ma sie automatycznie duszka. Takiej osobie mozna kazac nalozyc czapke w celu widocznosci ale wiadomo moze tego nie zrobic i juz problem bo nawet nie wiadomo jak ktos z szeregu ucieknie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mistrz Wszystkich Krów Posted August 6, 2017 Report Share Posted August 6, 2017 Zgon duszka na koniec rundy i sprawa załatwiona ( w przypadku przedłużenia). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sernik Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Ref Temat napisany pare dni temu i nikomu się nie chce nic z tym zrobic Frizuu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted October 11, 2017 Report Share Posted October 11, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts