burdello Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Nick: 8 U R D 3 L L O Wiek: 25Steam ID: STEAM_0:1:115445137 Czas spędzony na serwerze (link do GT): http://www.gametracker.com/player/8 U R D 3 L L O/80.72.37.157:27015/ Doświadczenie z amxx: 4 Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie? - Często gram nocą a jak wiem ten serwer jest pełen 24/7 i wystarczy jeden nieuczciwy gracz by połowa graczy wyszła , nie wiem co mam tu jeszcze napisać , ale lubie ten serwer i chcę pomagać w pilnowaniu na nim porządku i renomy Zapoznałeś się z wymaganiami na admina i spełniasz je w 100%? Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
decolina90 Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 (edited) Na TAK ale przeglądając gt masz kilka pustych dni +mikrofon +kultura +bezkonfliktowy Sądzę że powinieneś dostać okres próbny. Edited August 2, 2017 by decolina90 burdello 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
`NN. Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Na Tak + Gt + Steam + Mikro Osoba kulturalna I oczywiście gra już u nas od dłuższego czasu. burdello 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XplayN Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 Jak najbardziej na Tak +Wiek +GT +Steam +Kultura Sporo gra na serwerze. burdello 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ave Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 Same + Na TAK Spelnia wymagania chodz musze przyznać że nie kojarzę nicku ale to dobrze xd ja zapamietuje tych upierdliwych burdello 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DyLu Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 (edited) Jestem na tak Sporo gra Ogarnięty, coś tam zgłasza Steam micro I koniec z burdelem Hahahah Edited August 3, 2017 by DyLu burdello 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt. Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawidzioool Posted October 28, 2017 Report Share Posted October 28, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts