Graczyk1908 Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 Twój nick: Szon CSGO-SKINS.COM Nick gracza/admina na którego składasz skargę: Neksia Sexy Af Opis sytuacji: SpinBot, Puszczanie beznadziejnych muzyk/Obrażanie IP/ID gracza: STEAM_1:0:225447670 Data i czas zdarzenia: 01/08/2017 23:10 Dowód (ss/demko): Wiem, że może to średnio wygląda, ale wystarczy zapytać graczy m.in: Go$ka, svQ i innych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gośka Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Witam Ze względu na to, że mój nick widnieje w powyższym poście chciałabym tylko napisać, że gdy ww. gracz Neksia Sexy Af wszedł na serwer i zaczął natrętnie puszczać muzykę od razu go zmutowałam. Następnie po kilku minutach opuściłam serwer i nie mogę potwierdzić stawianych zarzutów poza jednym Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graczyk1908 Posted August 3, 2017 Author Report Share Posted August 3, 2017 Temat do Zamkniecia Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 Jesteś adminem i go nie zbanowałeś? No ale skoro wyjaśnione to zamykam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted October 7, 2017 Report Share Posted October 7, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts