Popular Post 0la Posted July 31, 2017 Popular Post Report Share Posted July 31, 2017 Witam! Dziś "pod ostrzałem" znajduję się @M4A1 Zapytałam kilka osób co o niej sądzą. Oto opinie: Użytkownik nr 1 "Nie znam jej jeszcze tak dobrze i nie wiem czy poznam, bo straszna z niej maruda. Mogę powiedzieć tylko tyle, że ma humor i o dziwo jej nie wk*******m jeszcze. Jest dla mnie jak broń z której strzelam same HS'y, uwielbiam ją." Użytkownik nr 2 "Dobra Pani KOMANDOS! Spoko osoba, da się pogadać, ale ostatnio coś się nie odzywa do mnie " Użytkownik nr 3 "Witam, za dużo o niej powiedzieć nie mogę, ponieważ nie znam jej dobrze, ale jest to porządna dziewczyna i niegdyś dobra redaktorka." Użytkownik nr 4 "Co o niej sądzę? Znamy się tylko 3 dni, no ale jest bardzo miłą i przyjacielską osobą. Czasem sobie śmieszkujemy, ma dystans do siebie. Nie wiem co więcej napisać, bo tak jak wspomniałem wcześniej, jestem u was od 3-4 dni więc to po prostu zbyt krótko. A kim dla mnie jest? Hmm, na pewno kimś więcej niż "zwykłą osobą". Ona jest pierwszą osobą, z którą zacząłem nawiązywać kontakt, odkąd przyszedłem do was. No nie wiem co więcej napisać, zbyt krótko się znamy, ale mam nadzieję, że jej charakter się nie zmieni. Pozderki " Użytkownik nr 5 "Kinia, miła, sympatyczna dziewuszka " Użytkownik nr 6 "Spoko laska, zabawna i z dystansem do wielu rzeczy. Wiem, że bawi się z koniami xd" Użytkownik nr 7 "Fajna koleżanusia, milutki człowieczek, nie lubi wariata :-;: " Użytkownik nr 8 "Bardzo miła osoba. Można z nią o różnych rzeczach pogadać na sb, np. o wielkości penisa mustanga." Użytkownik nr 9 "Kiedy zaczynałem swoją przygodę na tej sieci, to była ona jeszcze redaktorem. Włożyła sporo pracy w redakcję i za to należy się jej szacunek. Poza tym, to nie wiele o niej wiem. Miała dłuższą przerwę, spowodowaną bodajże uszkodzonym komputerem o ile dobrze pamiętam." Użytkownik nr 10 "Nie znam tej pięknej pani wiem tylko tyle ,że dużo piszę na chatboxie i ostatnio dostała admina " Użytkownik nr 11 "Klaudia... bodajże tak ma na imię. Nigdy nie miałem okazji z nią popisać/pogadać na 4 Maps'ie (na którym ma admina) dużo się nie odzywa, taka cicha myszka. Wydaje się bardzo w porządku." Użytkownik nr 12 "Dobra adminka i przede wszystkim ogarnięta. Kulturalna, miła i ma konia " Użytkownik nr 13 "Bardzo kucyki lubi i chyba ma stadninę koni. Mieszka 30km od Białegostoku, ale więcej to nic nie wiem." Użytkownik nr 14 "Ciężko mi powiedzieć cokolwiek ponieważ rozmawiałem z nią tylko kilka razy na SB. Na pewno wydaje się spoko osobą i Roni może być zadowolony że ma taką adminkę na serwerze " Użytkownik nr 15 "Miła osoba. Można z nią rozmawiać godzinami. Podziwiam pasję do koni I to słynne czyszczenie gniazdek widelcem " Zapraszam za tydzień na kolejne "Pod ostrzałem". Być może to Ty znajdziesz się na celowniku! Blladeerek , Janushh , M4A1 and 8 others 7 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amelowska XD Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 Spoko leci plusik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 Na szybko i dużo, brawo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glasaku <3 Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 Spoczko Masz + Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4A1 Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 (edited) Plusik poleciał, aż miło czyta się takie opinie. @Asthamanti. też na K, przechścili mnie @[Soul]jaboy możesz napisać publicznie Edited August 1, 2017 by M4A1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Björn Żelaznoboki Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 Spoko, plus leci na twoje konto Link to comment Share on other sites More sharing options...
don Kuba Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 Dajcie namiar na użytkownika nr 11, żeby powiedzieć mu jak emczwórka ma na imię Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubanczyq Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 To niezła z Ciebie Klaudia @M4A1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 Bardzo ładnie Plusik dla Ciebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 (edited) Fajne, tylko ja się zastanawiam, czemu nikt się mnie nie spytał o opinię własnej wychowanki? :D, teraz smuteczek mnie wziął ;c@M4A1 Nie no, nie mogę, bo będzie wiadomo kto, co ;d Edited August 1, 2017 by [Soul]jaboy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts