enderman Posted November 15, 2021 Report Share Posted November 15, 2021 Witajcie! W związku z deficytem adminów otwieram szybką rekrutację. Podania można składać w odpowiedzi na ten post, zostaną one rozpatrzone w przeciągu 3 dni. Przed napisaniem podania sprawdź, czy spełniasz wymagania. Jeżeli już się zdecydujesz, pamiętaj o obowiązującym wzorze. Jego brak będzie skutkował odrzuceniem! Po odrzuceniu podania, kolejne można złożyć minimum po tygodniu. Wymagania: - Brak ostrzeżeń na forum, - Minimum 16 lat, - Zauważalna wysoka aktywność na serwerze przez ostatnie 14 dni oraz tydzień stażu, - Kultura, dojrzałość, umiejętność pracy w zespole, - Dobra opinia wśród użytkowników, - Posiadanie sprawnego mikrofonu, - Znajomość oraz akceptacja regulaminu serwera oraz regulaminu admina, Obowiązki: - Pilnowanie porządku na serwerze. - Karanie graczy za nieprzestrzeganie regulaminu. - Zaglądanie na forum i śledzenie działania swojego serwera. Wzór: Twój Discord tag oraz ID: Wiek: Mutacja głosu: Posiadasz działający mikrofon: Staż na naszym serwerze Discord: Ile czasu jesteś wstanie poświecić na Discordzie?: Znajomość Discorda w skali 1/10: Czy miałeś styczność z Discordem?: Posiadasz Admina na innym Discordzie?: Dlaczego ty? (Prosimy o dłuższą wypowiedź): Co byś dodał lub zmienił na Discordzie?: Kontakt: Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100% (TAK/NIE): piter. , Darkness. , Victoria and 2 others 5 Link to comment
el_jefe Posted November 15, 2021 Report Share Posted November 15, 2021 Twój Discord tag oraz ID: jefe#0622 Wiek: 17 Mutacja głosu: Racej nie Posiadasz działający mikrofon: Coś tam działa Staż na naszym serwerze Discord: Długi Ile czasu jesteś wstanie poświecić na Discordzie?: Nie wiem jak nie będzie bana to co chwilę Znajomość Discorda w skali 1/10: 8 Czy miałeś styczność z Discordem?: Ta Posiadasz Admina na innym Discordzie?: Nie Dlaczego ty? (Prosimy o dłuższą wypowiedź): No przyda się kolejna para rąk do pomocy szczególnie adminowi (o opiekunie nie będę pisał) Co byś dodał lub zmienił na Discordzie?: Opiekuna Kontakt: steam dc Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100% (TAK/NIE): Tak gudelajka , Victoria , Irytująca and 4 others 1 6 Link to comment
Sh0keN Posted November 15, 2021 Report Share Posted November 15, 2021 Twój Discord tag oraz ID:Sh0keN#8668 Wiek:27 Mutacja głosu: chyba tak Posiadasz działający mikrofon: tak Staż na naszym serwerze Discord: nawet nie pamiętam już ile Ile czasu jesteś wstanie poświecić na Discordzie?: korzystam w każdej wolnej chwili. Ze względu na pracę i dziecko nie jestem w stanie podać dokładnych godzin Znajomość Discorda w skali 1/10:tu Największy minus . Nie wiem nawet czy 2-3 Czy miałeś styczność z Discordem?:korzystam aczkolwiek admina nigdy Posiadasz Admina na innym Discordzie?:Nie Dlaczego ty? (Prosimy o dłuższą wypowiedź): Chętnie się czegoś nowego nauczę, trzeba zrobić konkurencję Oli w adminie dc . Ģłownie chęć nauki czegos nowego i Ola obiecała ze jak złożę na adma to Ona złozy na go moda Co byś dodał lub zmienił na Discordzie?: Zbanować Victorie. Nie no swirki, w sumie nie mam pomysłu co mógłbym zmienić. Chętnie jakies konkursy bym zobaczył ( można podwędzić od lasika xd ) Kontakt:steam, forum , dc jak trzeba to fb Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100% (TAK/NIE):tak el_jefe , Irytująca , Darkness. and 4 others 3 1 2 1 Link to comment
Darkness. Posted November 15, 2021 Report Share Posted November 15, 2021 Twój Discord tag oraz ID: Darkness.#1930 Wiek: 17 lat Mutacja głosu: Oczywiście, posiadam Posiadasz działający mikrofon: Tak, mam. Staż na naszym serwerze Discord: Aktualnie 8 dni tak bardziej aktywnie, ale te dni oczywiście są do nadrobienia. Ile czasu jesteś wstanie poświecić na Discordzie?: Szczerze, dużo siedzę na discordzie w ciągu dnia także u mnie myślę, że te 6 godzin jestem w stanie poświęcić. Znajomość Discorda w skali 1/10: Znajomość oceniam na mocną "5". Czy miałeś styczność z Discordem?: Miałem styczność, dużo próbowałem robić swoich serwerów, czy to testowanie botów/konfiguracja itp. Myślę, że poradziłbym sobie dobrze z każdą rzeczą związaną z discordem.. Posiadasz Admina na innym Discordzie?: Nie posiadam, ale w swojej karierze "Discordowej" byłem i to nieraz także raczej tutaj bez problemu Dlaczego ty? (Prosimy o dłuższą wypowiedź): Dlaczego ja? Jestem osobą kulturalną, aktywną w świetle aplikacji typu (ts3, discord). W ciągu dnia mam wiele czasu wolnego, którego i tak spędzam będąc na forum czy Discordzie. Chciałbym poznawać wiele dobrych/nowych ludzi na tym discordzie i również pomagać administratorom.. Zauważyłem również, że jest coraz więcej nowych użytkowników, a moje działania jako admin były by proste.. Pomoc nowym użytkownikom, pomóc w rozwoju serwera itd. Co byś dodał lub zmienił na Discordzie?: Szczerze patrząc na tego discorda, to nie ma co zmieniać, ale na pewno więcej kanałów typu "Zabawy" coś w stylu jak na forum. Kontakt: STEAM/DISCORD/FORUM Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100% (TAK/NIE): Tak. piter. , el_jefe , nikusia and 1 other 2 2 Link to comment
Popular Post Paweł. Posted November 16, 2021 Popular Post Report Share Posted November 16, 2021 Twój Discord tag oraz ID: Paweł#8547 Mutacja głosu: Chyba tak Posiadasz działający mikrofon: Owszem Staż na naszym serwerze Discord: Bardzo długi Ile czasu jesteś w stanie poświecić na Discordzie?: 24/7 Znajomość Discorda w skali 1/10: 2 Czy miałeś styczność z Discordem?: Troszkę miałem Posiadasz Admina na innym Discordzie?: Nie Dlaczego ty? (Prosimy o dłuższą wypowiedź): Jestem super miłym użytkownikiem, z którego można brać przykład. Pomagam każdemu, nawet największemu wrogowi, no generalnie jestem super. Co byś dodał lub zmienił na Discordzie?: Opiekuna oraz bota "rzułfia" Kontakt: DC/Steam/Telegram/GG/TS Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100% (TAK/NIE): Oczywiście, że tak Victoria , RubiFire , Destiny௪ and 13 others 2 13 1 Link to comment
Babuszka Posted November 16, 2021 Report Share Posted November 16, 2021 (edited) Twój Discord tag oraz ID: rafi0615#8099 Wiek: 17 Mutacja głosu: Tak Posiadasz działający mikrofon: Tak Staż na naszym serwerze Discord: Długi nie liczyłem Ile czasu jesteś wstanie poświecić na Discordzie?: Discord'a można odpalić wszędzie więc dużo. Znajomość Discorda w skali 1/10: nie ma skali, ale myślę, że na oko 7/10 Czy miałeś styczność z Discordem?: Tak. Posiadasz Admina na innym Discordzie?: Nie. Dlaczego ty? (Prosimy o dłuższą wypowiedź): Dużo czasu poświęcam na pisanie na dc, jestem pomocny, jest jeden tylko admin i oczywiście chciałbym pomóc serwerowi. Co byś dodał lub zmienił na Discordzie?: Jakieś aktywności (np. konkurs) bo trochę stypa oprócz pisania na czacie. Kontakt: Steam, Dc, Ts3, Forum Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100% (TAK/NIE): Tak Edited November 16, 2021 by Babuszka enderman , .Lasik , Darkness. and 1 other 4 Link to comment
Recommended Posts