Jump to content

Recommended Posts

Ale mi kosy niechce tylko przegladac i w tym problem

Mam taki problem ze usunęło mi nick zresetowalo ustawienia ale sa tsz inne problemy jak używam grafiti znika mi od razu nie moge kosy przeglądać itp nwm co sie stalo

Oglądanie skinów masz pod "F", najwidoczniej musiałeś zresetować confing. Zbinduj  to sobie ponownie pod klawisz "F" wpisując w konsole:

bind "f" "inspect"

7 minut temu, Synthee napisał:

Mam taki problem ze usunęło mi nick zresetowalo ustawienia ale sa tsz inne problemy jak używam grafiti znika mi od razu nie moge kosy przeglądać itp nwm co sie stalo

Zresetowanie nicku, ustawienia etc świadczy właśnie o tym, że zresetowałeś bądź usunąłeś confing. Dzieje się tak w przypadku na przykład reinstalu csa. Opisz swój problem dokładnie. Nie pisz kolejnego postu tylko edytuj swój poprzedni temat.

3 godziny temu, Synthee napisał:

Ale mi kosy niechce tylko przegladac i w tym problem

Na kazdej ale to nie jedyny problem

Ogólnie jeśli chcecie lepiej dowiedzieć sie co się stało to lepiej wam wytlumacze gadając na dc bo tak nie umiem

55 minut temu, Synthee napisał:

Na kazdej ale to nie jedyny problem

Ogólnie jeśli chcecie lepiej dowiedzieć sie co się stało to lepiej wam wytlumacze gadając na dc bo tak nie umiem

A dasz link? 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...