Jump to content

[Przyjęty] Podanie o admina - #MuremZaBonusem

Recommended Posts

Nick: #MuremZaBonusem

Steam ID: https://steamcommunity.com/profiles/76561198333269812/

Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/#MUREMZABONUSEM/145.239.16.78:27015/

Doświadczenie z amxx: 5

Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: chciałbym spróbować swoich sił jako administrator  jestem  bezkonfliktowy  i uczciwy 

spędzam dużo czasu na serwerze gram w godzinach nocnych   i z tego co zauważyłem O takich godzinach nie ma  żadnych administratorów, a  na  serwerze pojawiają się 

nieuczciwi gracze którzy używają cheatów miałem już dwie takie sytuacje gdzie  cziter grał   ponad godzinę  aż w końcu sam wyszedł z serwera 

jestem w stanie poświęcić dużo swojego czasu by  pilnować porządku na serwerze  Dziękuję i Pozdrawiam! 

Zapoznałeś się z wymaganiami na admina i spełniasz je w 100%? (TAK/NIE):tak

W sumie ciężko mi się wypowiadać, ale tworze z chłopakami tą ekipę i coś dodam od siebie.

+gt  ( od 3/4 dni dość regularnie siedzisz na serwie, jakiś czas temu było słabiej patrząc na gametrack.

+wiek     (podstawa)

+steam    (podstawa)

+/- mikro  nie miałem okazji cię jakoś poznać zbytnio, widuje na serwerze lecz mało słyszę nawet nie wiem czy kiedykolwiek słyszałem, mam nadzieję ze po dostaniu szansy dasz sie trochę poznać w końcu komunikacja w naszym kręgu jest podstawą do łatwiejszych weryfikacji i nie tylko :D 

Słowem końcowym jestem za okresem próbnym o długości 2tyg, myślę że dobrze wykorzystasz ten czas interpretując uwagi jakie podsunąłem ci w wypowiedzi! :P 

Edited by WSCHODNIA STRONA POLSKI.

Również nigdy nie widziałem żeby był jakikolwiek problem więc za to plusik. Faktycznie przydałoby się abyś skorzystał z mikrofonu :P

W nocnych godzinach może być mniej administratorów więc ktoś by się przydał. 

Podsumowując, można dać szansę ;)

Jestem kategorycznie na nie. Nigdy podczas mojej obecności nie zgłosiłeś nic. Ponadto odbyliśmy niespełna rok temu rozmowę, w której między słowami mi grozisz  :)

Jeśli zostaniesz przyjęty, poważnie zastanowię się nad swoją przyszłością na 1s2k, bo to, że nie sprawiasz problemów na serwerze jest dla mnie śmiesznym argumentem, jesteś tak neutralny, że aż totalnie szary, a już swój poziom klasy pokazałeś. 

PS. Jeśli już się odzywałeś, to właśnie aby kogoś zwyzywać i stąd w ogole wynikła Nasza rozmowa, bo postanowiłeś się spruć w wiadomości prywatnej na forum, co jest dla mnie beznadziejnym zwyczajem, który jeszcze kilka osób oprócz Ciebie tu praktykuje.

Jestem w stanie Cię przyjąć na okres próbny aczkolwiek posiadasz warny na forum, podanie rozpatrze pozytywnie jeśli odrobisz warny w przeciągu 24h 

Tutaj masz instrukcję jak to zrobić 

https://1shot2kill.pl/forum/13-ostrzeżenia/

Masz na to 24h, potem podanie zostanie odrzucone.

----------------

@ #MuremZaBonusem Podanie przyjęte jak pisałem, na okres próbny (14dni) gdzie będę skrupulatnie przyglądał się Twojej "pracy" na serwerze ^^

Chciałbym również abyście spróbowali się dogadać z @ zielony10. Musimy być zgraną, wesołą i pozytywną ekipą ^^

Odbierz rangę zgodnie z instrukcjami --> KLIK

No i do mnie na PW po flagi

Powodzenia!  :peepSalute:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...