Jump to content

Recommended Posts

Witam mam pytanie. Chciałbym aby wszyscy którzy zobaczą ten post na niego odpowiedzieli.

Na ilu gracie hz w cs 1.6

ile fps_max

i fps_override 1 czy 0

I czy ktoś jest kumaty o właśnie te ustawienia? Sporo osób gra na 60 hz, inni 100hz a jeszcze inni 120 czy 144hz.

Ktoś się potrafi wypowiedzieć? Ponoć na 144hz bardzo ciężko z movementem.

https://1shot2kill.pl/topic/106593-najlepsze-ustawienia-pod-fps-cs-16/

Pierwsze co robie po zainstalowaniu czystego csa wchodzę do ustawień video i odznaczam opcję "wait for vertical sync". Ustawiam widescreen, resolution 1920x1080, jasność i gamma na high, 75hz. Według mnie monitor nie gra roli, bo sam większość życia grałem na takim, który nawet nie był HD i nie ograniczało mnie to w żadnym stopniu. Wystarczy ustawić najwyższą możliwą rozdzielczość dla danego monitora na widescreenie i będzie dobrze. Zmieniam celownik na najmniejszy o kolorze czerwonym i odznaczam opcję translucent. W konsolę wpisuję bind "mwheelup" "+duck" oraz bind "w" "+forward; fps_override 1; fps_max 333". Dodatkowo przydadzą się również komendy cl_weather 0, cl_radartype 1 oraz cl_dynamiccrosshair 0. Pozdrawiam serdecznie ?

Edited by Guest
W dniu 1.04.2021 o 15:42, Bacik napisał:

Witam mam pytanie. Chciałbym aby wszyscy którzy zobaczą ten post na niego odpowiedzieli.

Na ilu gracie hz w cs 1.6

ile fps_max

i fps_override 1 czy 0

I czy ktoś jest kumaty o właśnie te ustawienia? Sporo osób gra na 60 hz, inni 100hz a jeszcze inni 120 czy 144hz.

Ktoś się potrafi wypowiedzieć? Ponoć na 144hz bardzo ciężko z movementem.

144hz

fps_max 99999

fps_ovveride 1

• Tugeza changed the title to Najlepsze ustawienia pod FPS cs 1.6
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...