Jump to content

Recommended Posts

Nick z CS: Hajdyn

Admin banujący: FluffyTail

Serwer: [FREE VIP | SKIN] [KLANY | KONKURS] [CSGO MOD | JACKPOT] @ 1shot2kill.pl ^1s1k.pl (css_nuke2)

Data zdarzenia: 01 kwi 2021 - 10:06:27

Opis sytuacji: Reklamowanie sieci serwerów - wbił jakiś ziomek z nickiem Falkiu i coś mi sie kojarzyło że na którymś serwerze grał i zapytałem sie go czy nie grał na deagleshocie i poleciał banik a nie podałem ani linka ani ip nic to nie było reklamowanie !!!

Link do bana z amxbansa (https://amxbans.1s2k.pl/): nie posiadam 

Wycinek bana z konsoli: [AMXBANS] =================== HELLZONE.pl ====================== 
[AMXBANS] Jestes zbanowany na tym serwerze! 
[AMXBANS] Jestes zbanowany Permanentnie. 
[AMXBANS] Zbanowany Nick : Hajdyn 
[AMXBANS] Powod : ' Reklamowanie sieci serwer w. ' 
[AMXBANS] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na 1s2k.pl 
[AMXBANS] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 58780920 ' 
[AMXBANS] Twoje IP : ' XXXX' 
[AMXBANS] =================== HELLZONE.pl ==============

https://1shot2kill.pl/topic/106570-odrzucona-odwo%C5%82anie-od-bana-hajdyn/

19 minut temu, Retard napisał:

na deagleshocie i poleciał banik a nie podałem ani linka ani ip nic to nie było reklamowanie !!!

W takim razie co to było Twoim zdaniem? Widzę, że trzeba wszystko przytaczać z regulaminu...

§1.9. Na serwerze zabrania się reklamowania różnego rodzaju stron www, serwerów, serwerów gier itp..

§3.16. Reklamowanie innych sieci i serwerów gier, niż 1shot2kill.pl - Ban permanentny

Admin banujący postąpił słusznie nadając Ci bana.

[10:01:55] Player: Hajdyn - "falkiu czy to ten falkiu z deagleshota" <-

Jestem w wstanie skrócić Ci karę, ze wzgledu na to, że nie była to celowa "reklama". Jednakże ostateczną decyzję podejmie @ DIESEL, poczekaj cierpliwie na werdykt. 

@ Retard Admin zachował się wzorowo banując Cię za takie coś,  bo jest to poniekąd reklama innej sieci. Wystarczyło podać mu serwerowego teamspeaka lub disorda i tam dowiedzieć się czy to jest on. Następnym razem edytuj, a nie piszesz kolejny post. :D

PS: Napisałeś, że @ M4A1ma pomyśleć, ale to ty chyba nie myslisz i przez swoją głupotę dostałeś bana za tak naprawdę nie wiedzę.

Edited by Jack Daniels
29 minut temu, Retard napisał:

czyli  podanie nazwy innego serwera jest już reklamowaniem. Śmieszne hahahaha pierwsze słysze . No co to było zapytanie, a jak go inaczej miałem zapytać żeby sie dowiedzieć no myśl !!!

Podsumowując to co napisałeś, mogłeś użyć innego terminu np skrótu czy też przezwisko owej sieci od znanego nicku H@, którego każdy może kojarzyć z tamtej sieci, ale nie podawać pełną nazwę serwera. Następnym razem, przemyśl co piszesz, bo nie będzie taryfy ulgowej i jeszcze jedno ogranicz słownictwo, bo z tego co widziałem co rzucasz "Kurw..." na lewo i prawo, jak padasz. Decyzja o skróceniu należy już do @ DIESEL. Pozdrawiam i życzę Wesołych świąt.

Takim zachowaniem pokazujesz jak bardzo dorosłym człowiekiem jesteś. Niestety zaprzepaściłeś swoją szanse na dostanie UB. Nikt za Ciebie myśleć nie będzie, więc zastanów się trzy razy zanim cokolwiek napiszesz. Nic nie zwalnia z Ciebie ze znajomości regulaminu, żegnam. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...