Jump to content

[Przyjęty] Podanie na admina - .tf.dzuk3son

Recommended Posts

~ Informacje o graczu

Twój nick z gry: .tf.dzuk3son

Twoje imię: Nazywam się Damian.

Wiek: Posiadam aktualnie 18-naście lat-rocznikowo aż 19 tuż za parę dalekich miesięcy. 

Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity): https://steamcommunity.com/id/dzukson/

Link do Game Tracker:  https://www.gametracker.com/player/.tf.dzuk3son/147.135.197.54:27015/

Staż w Counter-Strike 1.6: 8/9 lat możliwe że już będzie z zmianami kont steam i graniu na nsach, sporo czasu już minęło od mojego pierwszego odpalenia tej niesamowitej gry która potrafi dać radość człowiekowi. 

~ Informacje o umiejętnościach 

Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ): Krótko zwięźle i na temat 8 na 10. 

Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?: Pogrywałem na tym modzie no krótko mówiąc od samego dzieciństwa bo nie ukrywam kiedyś był 1.6 tak modny że każdy w szkole o nim powiadał, więc zagrałem raz na takim zwykłym duscie gdy kiedyś nie miałem steama i mogę powiedzieć że żyje csem do tej pory i jestem z tego zadowolony. Samym modem nie pogardzę bo sprzyja mi od kilku lat 6/7 nie pamiętam szczerze bo było to tak dawno że każdy może zapomnieć kiedy zaczynał grać na serwerze o modzie jailbreak. 

Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach: Miałem już tutaj na starym ffa classicu a teraz posiadam strażnika po dłuższej przerwie czynienia sprawiedliwości na serwerze i krótko mówiąc dobrze mi  to wychodzi bo większość osób docenia moją robótkę i zawsze jak potrzebują pomocy to lecę na ratunek. 

Czy posiadasz sprawny mikrofon: Wydaje mi się że raczej posiadam sprawny mikrofon może jakieś osoby tam narzekały bo nie miałem dostrojonego mikrofonu a każdy wie że cs psuje jakość mikrofonu i jest czasami gorsza niż na teamspeaku czy innych komunikatorach

Czy posiadasz mutacje: Oczywiście że tak.

W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Znajomym postanowiliśmy że przeniesiemy się na csa jakbyśmy zrobili takiego comebacka spowrotem do starych czasów i się udało bo ta gra mnie fascynuje do tej pory i nie zgubiłem jeszcze do niej zapału. 

Czy przeczytałeś i akceptujesz regulamin serwera? (TAK/NIE)Działam z regulaminem już od samego startu serwera, prowadząc głównej mierze po stronie ct a także przy więźniach. Jeżeli złamałem regulamin jakikolwiek przypadkowo to po prostu przeprosiłem gracza za mój błąd i żyłem dalej a miałem tylko jedną wpadkę. Każdy człowiek uczy się za drugim razem takie jest przysłowie, przeczytałem i zaakceptowałem  regulamin serwera. 

Edited by .tf.dzuk3son ム 60siatka

Jestem na Tak.

+ GT.

+ Często w CT.

+ Staż.

+/- Regulamin, ale da radę. 

+ Amxx.

Przyda mu się reszta flag.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...