Jump to content

Recommended Posts

Raz przy CS'ku, dwa przy oglądaniu filmów/seriali/anime, trzy przy piwie ze znajomymi no i cztery z rodziną na podwórku, zależy od pogody. Wszystko zależy od godziny, w której występuje ten czas wolny.

Granko, oglądanie Wikingów z @ Andurro, bądź popijawa ze znajomymi.

Mój wolny czas lubię spędzać ..,,,... hmmmm.... może tak, czasu wolnego nie mam za dużo, ale jak już się trafi to wykorzystuję go na 100%. Studia, praca, obowiązki domowe i Cs’ik zabierają większość mojego czasu, ale zawsze upchnę jeszcze kilka minut dla siebie. Czas wolny dla mnie to taki w którym mogę się zrelaksować, wyciszyć i wiem że nikt mi nie będzie przeszkadzał. Wtedy biorę sobie jakiś kryminał, gorącą czekoladę, kocyk i udaję się w krainę ciszy XD  

W wolnym czasie uwielbiam pograć sobie klasycznie w CS:GO czasem w starsze wersje csa oraz w inne fpsy typu Battlefield czy Call of Duty, od czasu do czasu lubię pobawić się montowaniem fragmovie z cs:go oraz wykonywaniem prac graficznych :D .  Dodatkowo wolny czas lubię poświęcić na treningi boksu w lokalnym klubie bo sport to zdrowie!

W wolnym czasie lubię sobie pograć w 1.6,

spotkać się ze znajomymi ( spędzić jakoś aktywnie czas ) ;),

Czasami coś tam pośpiewać,

Ugotować jakieś pyszności :D,

Pooglądać filmy, seriale :)

Robić zdjątka, 

Robić makijaże <3  
Ogólnie wiele rzeczy mnie rajcuje, nie lubię ograniczać się do jednego :) 

•  0la changed the title to Jak lubisz spędzać... - Pytanie dnia 29/03/21
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...