Jump to content

Problem z rozpisaniem demka.

Go to solution Solved by raynie,

Recommended Posts

Witam, chodzi ogólnie o temat odwołania od bana przez gracza dibek:

W piątek po 22 dostaję 24 godziny na rozpisanie demka, tematu w piątek nie przeczytałem. W sobotę rano kompa nie odpalałem bo pracowałem w godzinach 14-22 i spędzałem czas z dziewczyną. Z pracy wróciłem po 22 i już było za późno, dostałem ostrzeżenie za nierozpisane demko. 

Do sedna.. Czy to nie jest przesada, żeby dawać tylko dobę na wyjaśnienie sprawy? Niektórzy mają życie prywatne i pracę, bywają takie dni, że pcta nie odpalam (w taki dzień właśnie wypadł czas na rozpisanie dema) więc jak miałem to zrobić? Ktoś powie "przecież można na telefonie sprawdzić".. Tak ale wyobraźcie sobie sytuację, że wstajesz rano, wyjeżdżasz z dziewczyną żeby spędzić z nią kilka godzin przed pracą i zamiast cieszyć się chwilą to odpalasz telefon, żeby sprawdzić forum. A potem mówisz jej, że wracamy do domu bo muszę demko rozpisać bo punkt ostrzeżenia dostanę.. Dajcie trochę więcej czasu na te czynności bo np w moim przypadku od piątkowego wieczoru dopiero teraz odpaliłem kompa i mógłbym zająć się sprawą.....

https://1shot2kill.pl/topic/106489-problem-z-rozpisaniem-demka/

Popatrz na to z perspektywy czystego gracza - ma czekać kilka dni aż admin znajdzie wolna chwilę by rozpisać demo? Nie jesteś zdecydowany czy będziesz mógł poświęcić czas na rozpisanie demo podczas ewentualnego odwołania - nie banuj. Nakręć demo, śpisz dane o delikwencie, napisz skargę kiedy będziesz miał czas. To trochę jak w życiu prywatnym - zwykli gracze są klientami, niektórzy nawet płacą za VIP który jest limitowany czasowo.

Generalnie to wszystko wyjaśnił @ shmileee. Czas, jaki jest wyznaczany na rozpisanie demka jest odpowiedni, aby każdy admin wyrobił się w tym czasie na wykonanie rozpiski. Banując danego gracza musisz być świadomy, że może wiązać się z tym rozpisanie demka. Wiedząc, że nie jesteś w stanie rozpisać demka mogłeś zgłosić to do opiekuna serwera, bądź nawet do UBT - myślę, że w takiej kryzysowej sytuacji by Tobie pomogli i wykonali to za Ciebie. 

Podsumowując, czas na rozpisanie demka przez admina nie zostanie zmieniony.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...