Jump to content

[Odrzucona] Odwołanie od bana - MemesiO / MIRAGE

Recommended Posts

Bana dostałeś za słowa "jebać te vipy" które obraziły każdą osobę która posiada zakupioną usługę VIP na serwerze  w tym mnie i @ Jacky

Demko:  https://799.gotv.pro/srv45139/auto0-20210327-212006-89949785-de_mirage-_____________1shot2kill.pl______MIRAGE______128TR.dem.zip

Czas: 13:39 - 13:43 

Godzinę temu, MemesiO napisał:

Typek lata odpalony od ~8 rund pisze 6x razy na u@ zero reakcji

Zgłosiłeś 6 razy, powiedz po co tyle razy? wystarczy 1/2 zgłoszenia i tyle. Nikt nie będzie banował tak o bo ty zgłosiłeś gracza. Co do reakcji to tak tylko Ci powiem, że admin sprawdzał zgłaszanego gracza. Gracz którego zgłosiłeś dostał bana więc wystarczyło poczekać :)

Bana mogłem dać Ci na dłużej niż 2h bo z tego co widzę w sb miałeś już bana za obrazę  na tydzień. Brakiem kultury również świecisz na serwerze w sumie nie tylko na serwerze z tego co widzę w twojej skardze.  Prostym przykładem jest np. 

Godzinę temu, MemesiO napisał:

Admin banujący:  Jakiś pajac nie wiem

Napisałeś skargę w której pokazałeś za co dostałeś i słuszność bana  ale nie mi to oceniać. 
Decyzję zostawiam dla @ Agnes @ Kacper.

Edited by Parasolka

Na wstępie napisze że kojarzę Cię również z serwera Only Mirage #2 gdzie również kulturą nie świecisz, w dodatku pisząc odwołanie obrażasz jednego z adminów od jakiegoś pajaca? Obejrzałam demko od samego początku. Teksty typu do budy albo inne radzę zachować dla siebie, czasem warto ugryźć się w język.

Ban jak najbardziej słuszny ale dodatkowo dostajesz bana na 24h za zwyzywanie admina w owej skardze. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...