Jump to content

HP SVIP  

22 members have voted

1. 1. Ile HP dla SVIP'a

• 104
      4
    • 105
      8
    • 100
      10

Recommended Posts

Propozycja/Uwaga:  HP SVIP

Opis: Witam chciałbym przedstawić propozycję odnośnie hp dla svipa, jest to oczywiście moja prywatna sprawa która mnie irytuje więc nie musicie się zgadzać a chodzi dokładnie o hp na start które wynosi 105hp gdy walcze z przeciwnikami np na takiej bramie na dd2 to wychylając po ct i widząc tylko głowe gracz dostaje 104hp i on dalej żyje a jednocześnie chłop oddaje mi za 130. Przechodząc do meritum mojej wypowiedzi chciałbym zaproponować 100hp bazowe dla SVIP z możliwością dobicia hp do 105 

Dodatkowe informacje: Mati to gigakoks

#EDIT

@ Paweł. bardzo dobre rozwiązanie 

Edited by Mateuszku
https://1shot2kill.pl/topic/106427-przyj%C4%99ta-propozycja-svip/

Wedlug mnie tak czy tak powinno to HP byc 100 na start, z AK rowniez idzie trafic za 102 w glowe i uwazam ze jest to troche zbyt OP, SVIP ma wystarczajaco przywilejów dot. samego gomoda w postaci double jumpa, % w JP jak i kase za killa. To 105HP bardziej irytuje niz zadowala, przynajmniej z mojej perspektywy a sam mam wykupiona owa usluge.

Zostałabym przy 100hp na start z możliwością podwyższenia jego poprzez kile do 105 hp. Svip i tak dostaje HP za zabójstwo przeciwnika, także może je sobie szybko zrespić. Ponadto owa usługa ma podwójny skok i inne pierdółki, które czynią ją dobrą nawet bez tego dodatkowego HP. Jestem zdania jak panowie wyżej. ;) 

Przy takiej ilosciu dodatkow dla svipa roznica 5 hp to nic. Ja również jestem za tym, zeby na start bylo 100 hp.  Za każde zabójstwo i tak dostaje sie hp wiec dobicie do 105 to nie bedzie problem. :p 

100hp, i tak już tam malo gram po tych zmianach, więcej hp bedzie bardziej irytujace, czasami nawet z awp da sie za 101 strzelić w ciało wiec :beee:

Jesli chcecie uniknąć płaczków i spoceńcow jak ja to proponuje nie ryzykować . Hp za zabójstwo wystarczy ale jak wcześniej wspomniałem max 100. Jeszcze troche i będą ludzie pisać ze serwer p2w :/ :/ :/

ALe dodałbym automatyczna skrzynię biegów (pozdro dla Base Builderow)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...