Jump to content

Recommended Posts

Cześć jestem Patryk i mam 13 lat (19 marca) więc to już niedługo. Mieszkam we Wrocławiu lecz urodziłem się w Strzelinie i tam mieszkałem do 3 roku życia . Mimo swojego wieku jestem dojrzałym i bystrym chłopakiem i nie stwarzam żadnych konfliktów nawet jeśli jakiejś osoby nie lubię. Interesuje się historią a najbardziej to 2 wojną światową, interesuje się również sportem bieganiem, piłką nożną, piłką siatkową i wiele wiele więcej...
 Lubię także rysować nie wychodzi mi to za dobrze ale jak już mam coś na ocenę na plastykę zrobić to robię to starannie i dokładnie.
Jestem bardzo kulturalnym człowiekiem dla innych dzieckiem jeśli chodzi o ogólne zachowanie w życiu realnym jak i wirtualnym czasami zdarza się napisać słowo na k no ale wiadomo nerwy to nerwy.
Jestem w klasie 6 ale umysł mam 8 klasisty XD (jedynie z matmy mi tak dobrze nie idzie ale wiadomo nikomu z niej dobrze nie idzie.) No i to tyle myślę że bardzo dużo o sobie napisałem i mam nadzieje że mnie polubicie i ja was tak samo.

https://1shot2kill.pl/topic/106412-jakie%C5%9B-takie-przywitanie/

Witamy Cię na sieci 1shot2kill.pl - (1s2k.pl)

Zapraszamy na wszystkie nasze serwery!

Mamy nadzieję, że zostaniesz u nas na dłużej. :)

pozdrowieniami,

Administracja 1s2k.pl

Polub nasz Fanpage i dołącz do naszej armii na Discord oraz Steam!

Nasz Fanpage (Facebook),

Nasz serwer Discord,

Nasza grupa Steam.

Jak na 13 lat to bardzo ładne przywitanie. Dostęp do czatboxa uzyskasz po 7 dniach od rejestracji. Gdybyś czegoś nie wiedział, pytaj nas. Administracja i użytkownicy służą zawsze pomocą. Mam nadzieję, że będzie Ci się u nas podobać. Zapraszam również na serwer GO MOD CS 1.6.

Witamy na sieci ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...