Patryczku Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Wstawiam bo kolega poprosil Z góry proszę @ salvatore o rozpatrzenie skargi jako neutralnego członka administracji, dziękuję. Nick: miesiek Przez kogo został nałożony warn?: @ clixxu. Ilość warnów: 2 Za co zostały nałożone warny?: SS nizej Opis sytuacji: hej wam wszystkim tu miesiek pisze to jako odwolanie od bana trwajacego 21 dni nadanego przy okazji z 2 warnami przez @ clixxu.. za "prowokacje do sporow". (screen wyżej) nie tylko moim zdaniem, warny te byly naciagane i sa po prostu smieszne. nie oszukujmy sie, za taka wypowiedz mozna kogos ukarac tylko w przypadku, gdy chce sie ta osobe giga upier*olic i szuka sie wszystkich brudow, zeby tylko sie jej pozbyc xd. osobiscie nie widzialem ani nie widze nic zlego w tamtym poscie, wykazalem sie wrecz inteligencja dodajac owego delikwenta do osob ignorowanych, ktore nie zasluguja na moja uwage i w celu unikniecia kolejnych sporow dodalem go po prostu do osob blokowanych, aby nie widziec zadnej zawartosci dodawanej przez gagatka. jako jedyny i najlepszy bloger na calym forum twierdze, ze pozbycie sie takiej osoby zapewniajacej variety content w postaci smiesznych wpisow na forum z mojego zycia i roznych historii jest po prostu sredniego poziomu zagraniem. wiele osob to bawi, troche osob w tym uczestniczy i jest to dosc niecodziennie spotykana inicjatywa ze strony szarego uzytkownika forum. duzo osob zna/kojarzy mnie i grupe moich kolegow zwanych KNUTAMI i smialo moge powiedziec, ze jestesmy czescia pozytywnej sekcji zapewniajacej rozrywke dla osob na forum. podsumowujac, sadze ze warny te byly bardzo naciagane i zostaly one nalozone tylko dlatego, bo to ja napisalem ten post a jak wiadomo nie od dzisiaj, ze jestem dosc kontrowersyjna osoba. milego dnia misiaczki. Wszystkie slowa sa @ miesiek, ja tutaj jestem tylko listonoszem. gudelajka 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/106396-odrzucona-odwolanie-od-warna-miesiek/ Share on other sites More sharing options...
Anakin Skywalker Posted March 25, 2021 Share Posted March 25, 2021 Skarga została odrzucona! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Babuszka 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/106396-odrzucona-odwolanie-od-warna-miesiek/#findComment-9114095 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts