MiuD Posted March 24, 2021 Share Posted March 24, 2021 Chciałbym aby nie które skiny były zmienione z raczkami innymi. Bo mnie coś bierze jak widzę Np: Desolate space m4 ładny skin z rekami cs 16 no gryzie się mocno. Wiec mam skiny które można dodać ale i nie które można podmienić tak jak np z ta m4 :D No bo fajnie mieć więcej fajnych i różnorodnych skinów. Jak się przyjmie to mogę je wam podesłać Skiny które są w puli to Np: - (m4a1-s) Chinatico fire, Decimator itd. -(m4a4) Desolate space :> w tych m4 proponuje tylko podmiane bo ich jest duzo zdecydowanie wiecej jest m4a1-s -(awp) Dragon lore (ładniejszy), Fever dream, Elctrive hive -(usp) Poprostu ładniejsze uspy -(glock) tez ładniejsze -(ak47) Nightmare, Orbit, curzon -(Famas) Pulse, Police, Special force itd. -(mp5) Urban hazard, renegate itd. -(noże) Karambity, M9 itd. -(p90) fullthrottle, trigon, asimov :) Jak tam byście chcieli je przejrzeć dokładniej to napiszcie :* Szczerbol and Meke 1 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/106371-skiny-do-r%C3%B3%C5%BCnych-broni/ Share on other sites More sharing options...
DIESEL Posted March 27, 2021 Share Posted March 27, 2021 Witam, na chwilę obecną trwają rozmowy z właścicielem serwera o zmianie typu moda na inny. Jest to spowodowane szacowaniem na ile opłacalne jest trzymanie drugiego go moda. Patrząc z perspektywy pierwszego go moda wiemy jak wygląda to ze strony finansowej (rozkręcenie serwera) oraz ze strony technicznej. Jeśli jednak zostanie podjęta decyzja o pozostawieniu serwera, będzie to go mod case+keys. Z wstępnych rozmów mogę zapewnić, że ewentualnie zmieniony mod serwera na pewno Was zaciekawi i nie będzie to duża strata dla graczy, wręcz przeciwnie. Prosimy o cierpliwość oraz wyrozumiałość. Techników nie mamy dużo, a stworzenie czegoś wyjątkowego wymaga czasu. Zwłaszcza, że pracy na sieci nie ubywa, a przybywa. Co jest oczywiście dobrym znakiem! Więcej informacji wkrótce... Administracja serwera CS:GO MOD#2 Victoria , Szczerbol , M4A1 and 1 other 3 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/106371-skiny-do-r%C3%B3%C5%BCnych-broni/#findComment-9114429 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts