Jump to content

Skiny do różnych broni

Go to solution Solved by DIESEL,

Recommended Posts

Chciałbym aby nie które skiny były zmienione z raczkami innymi. Bo mnie coś bierze jak widzę Np: Desolate space m4 ładny skin z rekami cs 16 no gryzie się mocno.

Wiec mam skiny które można dodać ale i nie które można podmienić tak jak np z ta m4 :D

No bo fajnie mieć więcej fajnych i różnorodnych skinów.

Jak się przyjmie to mogę je wam podesłać

Skiny które są w puli to Np:

- (m4a1-s) Chinatico fire, Decimator itd.

-(m4a4) Desolate space :> w tych m4 proponuje tylko podmiane bo ich jest duzo zdecydowanie wiecej jest m4a1-s

-(awp) Dragon lore (ładniejszy), Fever dream, Elctrive hive

-(usp) Poprostu ładniejsze uspy

-(glock) tez ładniejsze

-(ak47) Nightmare, Orbit, curzon

-(Famas) Pulse, Police, Special force itd.

-(mp5) Urban hazard, renegate itd.

-(noże) Karambity, M9 itd.

-(p90) fullthrottle, trigon, asimov

:)

Jak tam byście chcieli je przejrzeć dokładniej to napiszcie :*

https://1shot2kill.pl/topic/106371-skiny-do-r%C3%B3%C5%BCnych-broni/

Witam, na chwilę obecną trwają rozmowy z właścicielem serwera o zmianie typu moda na inny. Jest to spowodowane szacowaniem na ile opłacalne jest trzymanie drugiego go moda. Patrząc z perspektywy pierwszego go moda wiemy jak wygląda to ze strony finansowej (rozkręcenie serwera) oraz ze strony technicznej. Jeśli jednak zostanie podjęta decyzja o pozostawieniu serwera, będzie to go mod case+keys.

Z wstępnych rozmów mogę zapewnić, że ewentualnie zmieniony mod serwera na pewno Was zaciekawi i nie będzie to duża strata dla graczy, wręcz przeciwnie. Prosimy o cierpliwość oraz wyrozumiałość. Techników nie mamy dużo, a stworzenie czegoś wyjątkowego wymaga czasu. Zwłaszcza, że pracy na sieci nie ubywa, a przybywa. Co jest oczywiście dobrym znakiem! 

Więcej informacji wkrótce...

Administracja serwera CS:GO MOD#2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...