Jump to content

[Odrzucona] Odwołanie od bana - Myszka Miki / MIRAGE #3

Recommended Posts

Nick z CS:  Myszka Miki

Admin banujący: @ KuBa14

Serwer:  only mirage #8

Data zdarzenia: 22.03.2021 

Opis sytuacji:  Gram normalnie zachodzę enemy od pałacu  i nagle dostaje bana za jak to admin ujął team stacking 

Link do bana z SourceBans'a (https://sourcebans.1s2k.pl/):  https://sourcebans.1s2k.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:511498505&advType=steamid&Submit

Wycinek bana z konsoli (ewentualne): Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź 1shot2kill.pl aby poznać szczegóły.
Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź 1shot2kill.pl aby poznać szczegóły.

Bana dostałes za "team stacking" czyli teamowanie się,ułozenie druzyn

Runda 9:Przeszedłeś do drugiego teamu czyli do znajomego "Myszka minnie"

Runda 10:Nie strzelałes do "Pluto" przy podkładaniu bomby

Runda 10:Nie strzelałes do "Myszki Minnie" nie pomogłes koledze ktory strzelał z pałacy

Runda 12:Podszedłes do "Myszki Minnie"i nie strzelałes do niej mozliwe ze dałes info na komunikatorze głosowym

Runda 14: nie chciałes zabic "Myszki Minnie"

Runda 14:Nie zabiłes "Pluto" sam gracz powiedział czego trolujesz

Runda 15:gracz dał ci info że defiusuje ("Pluto defował") a ty nawet do niego nie podszedłes

Myśle ze wystarczające dowody podałem wiecej niz 3 dowody to powinno wystarczyc 

Link do demka:http://o15a.gotv.pro/srv64020/auto0-20210322-120418-1129356609-de_mirage-ONLY_MIRAGE__8_____1shot2kill.pl___SKINY_KOSY_REKAWICZKI___128TR_____1SHOT1KILL.PL.dem.zip

Edited by KuBa14

runda 10 jak mam strzelić jak podkładałem pakę xd? następnie tak jak widać na demku ping mi skoczył i zamiast się strzelać czekałem aż się uspokoi nic innego tu zrobić nie mogłem 

runda 12 tak jak widać nie działa mi lewy przycisk myszki znaczy zacina się co widać wyciągnąłem kose aby zabić nożem i mi przestało działać

runda 14 nie rozumiem twojego toku myślenia  (admin z silverem bez obrazy) byłem z glockiem i z paka zamiast się strzelać wycofałem normalne zachowanie 

RUNDA 14 XD nie widziałem go ale tak serio mowie zabiłem ta osobę co widziałem i zaplanowałem paczkę 

runda 15 volume 0 i czat wyciszony nie przychodzę tryhardowac  na servie tylko pobiegać postrzelać 

Imo dowody typu runda 14 i 15 to nic ponieważ czat wyłączony gdyż czasami na serverze dzieje się patologia a ja nie odczuwam potrzeby słuchania tego 

Pozdrawiam z rodzinką

Runda 10:a on dlaczego niby do ciebie nie strzelał a potem poszedłes obok site i afk a on cie nie zabijał 

runda 12:no nie wiem jakos nigdzie indziej ci nie przestawało działac tylko akurat tu :/

Rudna 15 no to idz na serwer 4fun i tam sobie polataj z nozem xD to jest serwer only mirage

Niech decyzja nalezy do opiekuna albo własciela moim zdaniem dziwne zachowania były i słuszny powinien byc ban ale to tylko moja decyzja

Edited by KuBa14

odnośnie rundy 10 dlaczego sie mnie pytasz skoro tak jak pisałem ping mi skoczył nie miałem jak oddać strzału 

runda 12 no coz zbieg okolicznosci 

runda 15 śmieszy mnie twoja głupota servery społeczności to nie faceity ani mm wiec no to jest server 4fun 

nie zabronisz mi się dobrze bawić na serverze wiec no nie potrzebuje tryhardowac i tak jestem 1 w top na hs i drugi w top time 1 deaglu i na nożu xd

Edited by Boroo

Runda 10:No moze ping ci skoczył nie wiem nie patrzyłem ale pisałem dlaczego on cie nie zabił nawet jak podkładałes pake albo i potem jak afk miałeś 

Runda 12: No nie wiem czy taki zbieg okolicznosci jesli masz problem z myszką to powinno ci często się tak robić a nie tylko jeden raz 

Runda 15:Nie obchodzi mnie gdzie jestes w topcie xD?.W nazwie gdzie masz napisane 4fun?A po drugie nie jestescie sami na serwie i tez moze to niektorych irytowac ze oni grają normalnie a wy macie to za przeproszeniem macie w Du*** i sobie trollujecie cały mecz no moze nie cały

kuba  a gdzie masz napisane ze nie mogę się bawić podczas gry nie jest to turniej czy cos wiec no gram jak chce nie mam narzuconego tego ze mam tryhardowac i zabijać wzrokiem.   Nie rzucam enemy broni ani nic weic nie rozumiem za co ban.

innych miało by irytować to ze gram no cóż jak ktoś się dobrze bawi podczas zabijania innych to tryhardy serverowe sie wkurzają xd.

Ja nie karze ci tryhardować ani zabijac wzrokiem.Bana masz za teamowanie sie a nie za rzucanie broni enemą.Nie innych irytuje ze np bierzesz i sie bawisz ze swoimi znajomymi,idzcie sobie do poczekalni włączcie sobie trening z botami wybierzcie sobie mapke Mirage włącz konsole wpisz sobie bot_kick i sobie tam skaczcie i sie boostujcie :D taka mała porada a nie robicie to na społecznosciowce gdzie nie ktorzy chca sobie pocwiczyc i poszerzac umiejetnosci a wy to psujecie im

Edited by KuBa14

XDDDDDDDDDDD

śmieszysz mnie czyli wychodzi na to ze tępisz granie ze znajomymi boostownie się chodzi ci o to na ławce na b zabronisz patrzenia apsów? Nie łamiemy tym regulaminu  nie lamie regulaminu grając ze znajomymi 

a z tego co widzę to nadajesz się właśnie na admin takiego swojego servera z botami 

pozdrawiam 

Ja nie napisałem ci ze zabraniam ci grania ze znajomymi tylko w regulaminie jest napisane ze zakaz podpowiadania sobie na komunikatorach głosowych takich jak Discord czy teamSpeak.

Chodzi mi o to w oknie nie na ławce.

Moim zdaniem to nie była normalna gra.Normalna gra to twoim zdaniem jest nie zabijanie przyjaciół jak grają na tym samym serwie.Na serwie kazdego trzeba traktowac sprawiedliwe a nie ze to twój przyjaciel to go nie zabije a po drugie to było widac ze gadacie bo np jak zginęła Myszka Minnie to mogła dac ci info na komunikatorze głosowym skąd cie zabił i chyba tam było pare takich akcji ale nie jestem pewny

Demko obejrzane i ban słuszny. Lecisz obok kolegi/koleżanki nawet do niego/niej nie strzelisz, bo po co. 

I nie pisz mi tutaj o zbiegach okoliczności, wysokim pingu, bo to już nie jest śmieszne. Robiłeś to wcześniej i nadal to robisz... Widzę, że wcześniejszy ban Cię nie nauczył, że takich rzeczy się nie robi, a jak się pobawić chcesz to zabawki do piaskownicy mogę pożyczyć.

Ban zostaje.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...