Jump to content

Recommended Posts

Oczywiście nie opisałeś moich trudów przy tym resecie <_< No, ale tak było, potwierdzam! 
Dziękuje wszystkim za wsparcie, dobre słowo i cierpliwość w dzisiejszym, dość ciężkim dniu dla naszego serwera. Dla tych, którzy się śmiali i drwili to mam informacje, w ciągu dnia z crashami i błędami było 32/32, a teraz patrzcie jak maszyna ruszyła i pokaże na co ją stać.

Pozdrawiam :thumbsup:

Dziwne, że w tym opowiadaniu nie napisałeś   o @ Jack Daniels, który delikatnie mówiąc napił się i opowiadał na serwerze historyjki z których sam się śmiał. :kekw: Nie wspomnę już o tym jak mówił do mnie językiem Inków. :KEKWHAT:

A jednak napisał, wartałoby to jeszcze urozmaicić z wklejki z logów bo niezłe DISSY lecą, nie ma nudy na tym u@ :kekw:

4 godziny temu, Paweł. napisał:

Wy jesteście po*****i XDDDDD

Wielkie mi halo.. Lepiej się tego ująć nie dało Panie technik  :SquirtleJam:

Można było tego uniknąć wprowadzając "przerwę techniczną i wielkie wyłapywanie błędów" przed samym zainicjowaniem zmian na serwer ^^ Oszczędziłoby to graczom  złych i negatywnych emocji w związku z zaistniałą sytuacją (W pełni rozumiem złość, żal i nacisk graczy, ponieważ przez ten czas gra na serwerze była kompletnie bezcelowa.)  

Chętnych czy to na serwerze czy na forum wśród tylu wiernych i oddanych użytkowników zapewne nie trzeba byłoby długo szukać.  Myślę że byłoby to dobre rozwiązanie na przyszłość nie tylko dla tego serwera ale i wszystkich innych :)  

Dziękuje za uwagę temat uważam za zupełnie wyczerpany i gotowy jedynie do zamknięcia :2puchar::radosc:

Wchodze zobaczyć bo oznaczenie mam i az mnie zatkalo . Chyba najlepsze forma narzekania jaka widzialem xddd kozak robota   ale dalej boje się wchodzić xd 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...