Jump to content

[CS:GO MOD] Informacje oraz lista zmian.

Recommended Posts

mały.png

Witajcie!

Jak większość z Was widziała poprzednie tematy dot. zapowiedzi resetu, to wie co stało się 7-8h temu :P

Reset serwera udał się w 98,8%, a dlaczego?
- Niestety nie jesteśmy wstanie wiedzieć czy wszystko zadziała tak jak chcemy

- Do godziny 12/13:00 na serwerze nie będzie HLTV

- Parę innych rzeczy, o których już nie mam siły pisać.

Co z listą zmian?
Pojawi się dziś wieczorem, pewnie większość zobaczycie na serwerze, lub przeczytacie w FAQ :P

Szczerze, to nie wiem co jeszcze mogę napisać.. Nie mam już siły więc mogę jeszcze podziękować graczom i administracji za pomoc i wytrwałość :P

Jeśli zobaczycie jakiekolwiek błędy, kierujcie je od razu do działu / administracji.

Do zobaczenia na serwerze! 

https://1shot2kill.pl/topic/106245-csgo-mod-informacje-oraz-lista-zmian/

Mapa css_mirage_go
- antyrush nie działa,
- boxy co @ DIESEL stawiał na małą ilość osób też ich nie ma jak jest mało osób,
- serwer automatycznie banuje każdego gracza, który wchodzi na serwer za "Soft'a", tylko na tej mapie

Dalej:
-/rank jest zbugowany, nie pokazuje mi miejsca, które zajmuje.

10_20210321092352_1.thumb.png.bece6b9809c1bd1f11472eb4ec104475.png

-komenda "rtv" jest 8 runda i nadal pokazuje, żeby poczekać "jeszcze 2 minuty" aby móc wymusić głosowanie. Dałoby radę to jakoś ukrócić?

-css_dust2 - tutaj także trafiają automatycznie dla każdego bany za "softa", po zmianie mapy na inną już się nie dzieje taka sytuacja.

- w menu kupnie /klan pokazuje "1000$" po nakliknięciu pojawia się informacja, że klan można zrobić od 800$
obraz.png.634e8da87abf9f6a4c75e787c43a8253.png

- mapa cs_747, przy dużej ilość graczy pod samolotem jak wyrzuca to się ma "5HP"
10_20210321102605_1.thumb.png.adc19998f337532050e68a52b6274284.png

- Darmowy VIP od 20:00 do 9:00, jest 10:34 dalej wszyscy gracze posiadają VIPA.

- Gracze skarżą się, że po dłuższym przetrzymywaniu mikrofonu, wyrzuca ich z serwera jest jeszcze drugi powód, który nie jest mi znany dlaczego inną część graczy także wyrzuca z serwera.
- cs_747 buguje serwer i wykłada się na plecy, przez co następuje zmiana na css_dust2 oraz gracze tracą losy po tym bugu oraz skiny

- spadki FPS, przy smoke'u

- ogólnie informacja co do boxów oraz antyrushu, na żadnej mapie nie jest włączony!!!!

Propozycja:
- zrobić antyrush dla TT jeżeli jest taka możliwość na mapach z Hostami, dlatego, że TT rushuje zamiast pilnować hostów, przez co dynamika gry bardziej przyśpieszona, a CT nie ma jakiejkolwiek możliwości do zrushowania hostów.

Jak coś jeszcze natrafię to zaktualizuję listę.

Edited by FluffyTail

- Ranking top15 jest zbugowany, jak i ranking zwykły. W moim przypadku pokazuje mi, że jestem 0 w rankingu.

- Na dd2 respy "zabijają" Graczy, często crashuje serwer i cofa bony oraz dolary. 

- Praktycznie co drugą mapę wywala serwer. 

- Przy crashu cofa również skiny i operacje. 

//Będę edytować i dopisywać.

Zbugowane logowanie, wpisując randomowe hasło loguje nas na serwer 

Info o rekrutacji do poprawy, na serwerze jest napisane, że rekrutacja ON

Wystawianie na rynku nie działa

Po losowaniu AWP za bon oddaje 5$, a nie powinno.

Błąd w klanach (SS niżej)

20210321102342_1.thumb.jpg.e871f0e6b7219f2adf7f0cb2ba5e80c5.jpg

//Będę edytować i dopisywać.

Edited by c6o.

- Kantor pojawia się na początku rundy i zwykli gracze nie mogą kupić wyposażenia. Proponuję zmienić to na komendę /kantor, aby ręcznie to robić, a nie z automatu.

- Rynek nie działa, bo jeśli wystawisz skina to pisze, że pomyślnie usunąłeś skina.

- Wyrzuca graczy losowo bez żadnej informacji. Edit jednak wyrzuca za takie coś "Host_Error: CL_EntityNum: 1989 is an invalid number, cl.max_edicts is 1365"

- Czasami kantor działa, a czasami nie. ( po wpisaniu komendy /kantor nic się nie wyświetla).

- Banuje graczy ns z różnymi powodami banów na okres 5 minut: Powód: '#344' '#343 '#334'

- Podczas dropu osób z serwera zerują się skiny i dolary.

Aktualizacja postu: 21.03.2021 14:28

Temat będę edytował jeśli znajdę jakieś bardziej poważniejsze błędy. :D

Edited by Jack Daniels

20210321100303_1.thumb.jpg.3e2d5d2d874ea2de6979baa88e898f30.jpg

także ten tego ;D  nawet nie udało mi się napisać nic ;d 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...