Jump to content

Recommended Posts

Wraz z @ DzwigU sprawdziliśmy logi i jedno mogę stwierdzić, że jest pewna grupa osób która się uwzięła na jednego z graczy na serwerze. Nie interesuje mnie czy Wam coś zrobił czy nie ale tak nie może być, że sobie jakiś gracz robi głosowanie w celu wyrzucenia gracza z serwera, a reszta adminów się po to podpina. Jeżeli owy gracz robić coś źle, obraża, przeszkadza itp. to chyba macie regulamin i taryfikator żeby owego gracza wysłać z biletem na wakacje. Wnioski muszą być wyciągnięte z takiego zachowania bo widzę, że zrobiła Wam się grupa wspólnej adoracji i jak ktoś Wam nie pasuje to chcecie pokazać jacy Wy mocni. Także zacznę od zwykłych graczy którzy regularnie obrażają @ LordMavis , @ Hipcio i nie jaki "alo" dostajecie mute oraz gag na tydzień na serwerze i to samo tyczy się @ LordMavisbo też nie jesteś bez winy. Mam nadzieję, że to Was nauczy pokory i kultury. A co do adminów to osoby który brały udział w głosowaniu otrzymają dzisiaj wieczorem ostrzeżenia do tabelki bo Wy jak admini jesteście od tego żeby nie było takich prowokacji. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...