M4A1 Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Witajcie! W dzisiejszym Q&A weźmie udział @ Japoniec. Zachęcam każdego do zadawania pytań, abyście bliżej poznali jego osobę. Czas na zadanie pytań jest do 30.03.2021! Zasady KeveS and Nigiri 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/106221-qa-japoniec/ Share on other sites More sharing options...
Itsen2K Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 1. Jak masz na imię? 2. Ile masz lat? 3. Psy czy koty i dlaczego psy a nie koty? 4. Czy zgadzasz się z tym?: "Lepiej powiedzieć gorzką prawdę niż słodko kłamać" 5. Najbardziej ulubiona osoba na sieci? 6. Twój ulubiony kolor? 7. Czy jesteś w stanie wybaczyć osobie która popełniła jakiś błąd? 8. Kebab czy Burrito 9. Czego najbardziej nie lubisz / nie tolerujesz w innej osobie Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/106221-qa-japoniec/#findComment-9112716 Share on other sites More sharing options...
MagdalenaGS Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 1. Skąd wziął się pomysł na Twój nick? 2. Jak trafiłeś na sieć? 3. Lubisz filmy romantyczne? 4. Kim chciałeś zostać jak byłeś mały? 5. Ulubiony superbohater? 6. Jaki samochód chciałbyś mieć? 7. masz jakiś talent? M4A1 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/106221-qa-japoniec/#findComment-9112721 Share on other sites More sharing options...
S0u Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 1. Czy oglądasz anime jeśli tak to jakie? 2. Ulubione danie? 3. Co sądzisz o tym panie @ clixxu.? 4. Pizza na grubym czy na cienkim cieście? 5. Czym się interesujesz? 6. Jaki kraj chciałbyś odwiedzić? 7. Czy chciałbyś zamieszkać w Japonii? 8. Ulubiony gatunek filmowy? M4A1 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/106221-qa-japoniec/#findComment-9112730 Share on other sites More sharing options...
M4A1 Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 1. Jak kebsik to z jakim sosem? 2. Grywasz czasem w 1.6? 3. Jaką porę roku lubisz najbardziej? 4. Jak pizzka to z czym? Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/106221-qa-japoniec/#findComment-9112732 Share on other sites More sharing options...
boomer_ Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Ile w łapie siedzi byniu? Jaki rozmiar buta? Ulubiony serial? Manga, anime, czy hentai? Dlaczego prześladuje Cię godzina 21:37? Ulubiona piosenka? Możesz komuś zasunąć kopa na klatę, kogo wybierasz? Co powiesz o Poleju? Dlaczego jesteś tak wygadany na timspiku? Czy można Cię nazywać potężnym właścicielem serwera? Czy myślałeś o karierze walca drogowego? Jakie znasz synonimy słowa "samogwałt"? (podaj te najśmieszniejsze) Co jest większe twój dystans do siebie, czy twój obwód w pasie? Jakbyś miał dać jedną radę każdemu, jak by brzmiała? Ulubiona marka odzieżowa? Czy będziesz robił swapa 3.0 v6 do "cintka"? Wymarzone autko? Czy Hawajska jest królową pizz, a każdy kto jej nie lubi jest biedakiem z wypalonymi kubkami smakowymi? Jaki kraj chciałbyś odwiedzić? Jaki masz setup? Ulubiony sport? Dokąd tupta nocą jeż? XDDDD Czy potężny właściciel będzie próbował otwierać nowy serwer? Ulubiona piosenka? Jakie plany na rok 2021? Co zamierzasz robić po skończeniu szkoły? Założysz mi tą turbinkę tak? XD Pepsi czy Coca Cola? Podoba Ci się na sieci? Co zrobić, gdy ktoś spóźnia się na timspika? DD2 czy GOMODE? Dlaczego tak lubisz disstreama? Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/106221-qa-japoniec/#findComment-9112819 Share on other sites More sharing options...
Fucka1312 Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 1. Co tam 2. Czy twoje krzesło gamingowe dodaje ci uroku 3. Dlaczego Japoniec a nie np Klapek 4. Ulubiona nuta ! Pozdro JD Guzior and ZIGADONS 1 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/106221-qa-japoniec/#findComment-9112822 Share on other sites More sharing options...
Nigiri Posted March 20, 2021 Share Posted March 20, 2021 Pytania od @Itsen2K ( niestety banned, ale odpowiem ) 1. Jak masz na imię? : Damian 2. Ile masz lat? : 16 3. Psy czy koty i dlaczego psy a nie koty? : Psy, wolę psy bo koty mnie denerwują ;p 4. Czy zgadzasz się z tym?: "Lepiej powiedzieć gorzką prawdę niż słodko kłamać" : Nie zawsze, ale tak. 5. Najbardziej ulubiona osoba na sieci? : Zdecydowanie @ Zdolna. i jej 15 minut 6. Twój ulubiony kolor? : Ruszofy 7. Czy jesteś w stanie wybaczyć osobie która popełniła jakiś błąd? : Zależy jaki to byłby błąd 8. Kebab czy Burrito : Kebab 9. Czego najbardziej nie lubisz / nie tolerujesz w innej osobie : Nie tolerancji mojej osoby. Pytania od @ MagdalenaGS 1. Skąd wziął się pomysł na Twój nick? : Kiedyś miałem Japońskie znaczki, i ktoś do mnie powiedział Japoniec, no i tak zostało 2. Jak trafiłeś na sieć? : Przyszedłem za kumplem bratem @ Erwin. oraz @ boomer_ 3. Lubisz filmy romantyczne? : Tak 4. Kim chciałeś zostać jak byłeś mały? : Szczerze nie pamiętam. 5. Ulubiony superbohater? : Nie mam takowego, wolę villiansów 6. Jaki samochód chciałbyś mieć? : Tak realnie to Toyotę Yariskę 3 gen. a tak to może jakiegoś mustanga 7. masz jakiś talent? : Być zaskakująco miły irl Pytania od @ S0u 1. Czy oglądasz anime jeśli tak to jakie? : Tak, różne. 2. Ulubione danie? : Filet z kurczaka ziemniaki i mizeria/buraki 3. Co sądzisz o tym panie @ clixxu.? : Nie miałem okazji gadać na ts, ale wydaję się bardzo ogarnięty, i fajnie się z nim współpracuje Pozdro Bartuś 4. Pizza na grubym czy na cienkim cieście? : Obojętnie, ważne że Hawajska 5. Czym się interesujesz? : Głównie Motoryzacją, a tak pobocznie to trochę też elektroniką. 6. Jaki kraj chciałbyś odwiedzić? : Japonię. 7. Czy chciałbyś zamieszkać w Japonii? : Chciałbym zwiedzić jednakże nie chciałbym zamieszkać. 8. Ulubiony gatunek filmowy? : Science fiction Pytania od @ M4A1 1. Jak kebsik to z jakim sosem? : Jak jakaś nowa kebabownia to ostry 2. Grywasz czasem w 1.6? : Grywałem 3. Jaką porę roku lubisz najbardziej? : Zima 4. Jak pizzka to z czym? : Ananasik Pytania od @ boomer_ Ile w łapie siedzi byniu? : Szczerze nie wiem ale jak ostatnio mierzyłem to 4x było Jaki rozmiar buta? : 47 Ulubiony serial? : Serialu ulubionego nie mam bo nie oglądam zbytnio. Manga, anime, czy hentai? : Myślę że Anime. Dlaczego prześladuje Cię godzina 21:37? : Bo pochodzę z Wadowic, pewnie dlatego XD Ulubiona piosenka? : Jest ich dużo ale Słoń Czerwony Rum Możesz komuś zasunąć kopa na klatę, kogo wybierasz? : @ Zdolna. za te wczorajsze 15 minut Co powiesz o Poleju? : Kolega fajny jednak już nie wchodzi na ts bo pracę ma, i dalej czekam na te 50 zł @ Polej nie myśl że zapomniałem. Dlaczego jesteś tak wygadany na timspiku? : Bo swoboda mnie ogarnia i to dlatego :p Czy można Cię nazywać potężnym właścicielem serwera? : Jeszcze jak! Czy myślałeś o karierze walca drogowego? : Już była, jak byłem mały to reszta dzieci raczkowała, ja się turlałem XD Jakie znasz synonimy słowa "samogwałt"? (podaj te najśmieszniejsze) : "czochrać predatora" "ciurlać Mariana" Co jest większe twój dystans do siebie, czy twój obwód w pasie? : Ewidentnie Dystans do siebie. Jakbyś miał dać jedną radę każdemu, jak by brzmiała? : Nie warto przejmować się tym co o tobie ludzie gadają. Ulubiona marka odzieżowa? : Lidl ( XD ) Czy będziesz robił swapa 3.0 v6 do "cintka"? : Jak się zmieści to why not. Wymarzone autko? : Toyota Yariska 3 gen Czy Hawajska jest królową pizz, a każdy kto jej nie lubi jest biedakiem z wypalonymi kubkami smakowymi? : Byczku, to jest najlepsza pizza jeszcze jakby dodać kiwi i brzoskwinie ( które są dostępne u mnie w mieście to już w ogóle ) Jaki kraj chciałbyś odwiedzić? : Japonię. Jaki masz setup? ( tak ogólnie napiszę ) Karta: GTX 1660 Ti Procek: i5 9400F RAM: 16GB Ulubiony sport? : Piłka ręczna Dokąd tupta nocą jeż? XDDDD : Na wojnę co jest lepsze, GO:MOD czy DD2 Czy potężny właściciel będzie próbował otwierać nowy serwer? : A to się zobaczy Jakie plany na rok 2021? : Siedzenie przed kompem ( nic nowego ) Co zamierzasz robić po skończeniu szkoły? : Pewnie pójście do roboty i zarabianie na moje zachcianki :p Założysz mi tą turbinkę tak? XD : Jak przyjedziesz to pewnie kumpel Pepsi czy Coca Cola? : Jeden uj ważne żeby potężne beki siadały Podoba Ci się na sieci? : W miarę, tylko nie ogarniam tych działów Co zrobić, gdy ktoś spóźnia się na timspika? : Jak pewna piosenka mawia "Za***ać suce kopa" DD2 czy GOMODE? : 4FUN Dlaczego tak lubisz disstreama? : Za lifehacki XD ( JDKZOSS ) Pytania od @ Fucka1312 1. Co tam : Nic odpowiadam na pytania jem najlepszą pizze Hawajska 2. Czy twoje krzesło gamingowe dodaje ci uroku : pewnie że tak 3. Dlaczego Japoniec a nie np Klapek : Bo Klapek jest po to by mnie zdenerwować i ew. jak się jest adminem na moim serwerze to żeby dostać degrada 4. Ulubiona nuta ! Pozdro JD : Słoń Czerwony Rum boomer_ , Zdolna. , M4A1 and 3 others 5 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/106221-qa-japoniec/#findComment-9112824 Share on other sites More sharing options...
Zdolna. Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 1. Kogo z użytkowników wysłałbyś do: Rolnik szuka żony (i dlaczego to @ Erwin.<3): The Voice of Poland : 1 z 10: Top Model: Familiada: Love Island: Big Brother: 2. Z kim z użytkowników wybrałbyś się na: Kawę/herbatę: Piwko lub inne trunki alkoholowe, może niekoniecznie procentowe: Pizzę/kebsa: 3. Gdybyś miał być kobietą, jak byś wyglądał? 4. Która emotka najbardziej opisuje Twój dzisiejszy nastrój? 5. Jeśli miałbyś wybrać jedną piosenkę, która najbardziej opisuje Twoje życie i dlaczego ta? 6. W jakim filmie najchętniej odegrałbyś jakąś rolę i dlaczego? 7. Zdarza Ci się śpiewać pod prysznicem? 8. Zapiszesz się do The Voice organizowanego przez @ .Lasik? 9. Ile najwięcej alkoholu wypiłeś w ciągu jednego wieczoru? 10. Ulubiony książkowy cytat? 11. Kiedy zaczynamy plan biznesowy na TS3? XD 12. Dlaczego tak bardzo nie lubisz @ Polej i chcesz, żeby zabijały go duchy w Phasmo? 13. Ile jeszcze będziecie wypominać mi 15 minut? 14. To mój Karolek zostanie w końcu Twoim kumplem? xD 15. Co możesz zrobić dzisiaj, czego nie mogłeś zrobić rok temu? Co będziesz mógł zrobić o tej porze w przyszłym roku? 16. Jak myślisz, co będziesz najlepiej wspominał, gdy będziesz już w podeszłym wieku? 17. Ile pieniędzy tak naprawdę potrzebujesz do szczęśliwego życia? 18. Ile kontroli naprawdę masz nad sobą? 19. Co byś zrobił inaczej gdybyś wiedział że nikt nie będzie Cię oceniał? 20. Co Cię ekscytuje i do czego dążysz? 21. Gdybyś miał wymienić jedno wspomnienie, które jest dla Ciebie najważniejsze, co by to było? 22. Gdybyś mógł przez jeden dzień być dowolną osobą, zwierzęciem, rośliną bądź postacią z bajki kogo byś wybrał? 23. Jakie jest Twoje wewnętrzne zwierzę? 24. Kiedy będziesz rozmawiał z @ Erwin. o Twoim opiekunie na TS3? M4A1 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/106221-qa-japoniec/#findComment-9113340 Share on other sites More sharing options...
Nigiri Posted March 22, 2021 Share Posted March 22, 2021 Pytanka od @ voıɔe SIEĆ 1. Jak trafiłeś na 1s2k? - Za @ Erwin. i @ boomer_ przyszedłem. 2. Kogo znasz tutaj najdłużej? - Ewidentnie @ boomer_ ( już roczek kumpel ) 3. Który z serwerów jest Twoim ulubionym, a który nie? - Ulubiony to chyba logiczne że 4FUN a który nie? GO:MOD ( proszę mnie nie bić ) ANIME 1. Twoja waifu to...? - Sicily z Kenja no Mago 2. Ulubiona chińska bajka? - Tokyo Ravens 3. Yaoi vs yuri? - Yuri INNE 1. Co lubisz robić w wolnym czasie? - Siedzieć przed kompem. 2. Jakie jest Twoje ulubione jedzenie? - Różne różniste. 3. Rzecz, bez której nie jesteś w stanie żyć to...? - Oczywiście że onanizacja ... ... ... 4. Nie zjesz mi psa? - Jestem Japoniec, nie chińczyk Pytanka od @ Zdolna. 1. Kogo z użytkowników wysłałbyś do: Rolnik szuka żony (i dlaczego to @ Erwin.<3): Dlaczego Erwin? Bo to kumpel brat może w końcu sobie znajdzie żonkę :p The Voice of Poland : W sumie to chyba Adaś Kontrabas 1 z 10: @ Zdolna. bo ty jesteś strasznie wygadana na teamspeaku to pewnie tam też będziesz. Top Model: Siebie samego Familiada: @ Kondziu. Love Island: @ Zdolna. może sobie mensza znajdziesz. A nie jakiegoś Łika Big Brother: @ boomer_ bo ty tam lubisz wiesz XD 2. Z kim z użytkowników wybrałbyś się na: Kawę/herbatę: @ boomer_ Piwko lub inne trunki alkoholowe, może niekoniecznie procentowe: @ boomer_ Pizzę/kebsa: @ boomer_ ( tylko hawajska ) 3. Gdybyś miał być kobietą, jak byś wyglądał? - Pewnie tak samo jak teraz kekw 4. Która emotka najbardziej opisuje Twój dzisiejszy nastrój? - 5. Jeśli miałbyś wybrać jedną piosenkę, która najbardziej opisuje Twoje życie i dlaczego ta? - Na chwilę obecną nie posiadam takowej. 6. W jakim filmie najchętniej odegrałbyś jakąś rolę i dlaczego? - Stepbro im stuck, Może bym ten tego chociaż raz XD 7. Zdarza Ci się śpiewać pod prysznicem? - W głowie co najwyżej. 8. Zapiszesz się do The Voice organizowanego przez @ .Lasik? - Nje 9. Ile najwięcej alkoholu wypiłeś w ciągu jednego wieczoru? - Nie wiem może pół lytra? Nawaliłem się tanim kosztem że tak powiem. 10. Ulubiony książkowy cytat? - Może nie książkowy ale "Lambert Lambert ty ch**u" 11. Kiedy zaczynamy plan biznesowy na TS3? XD - Jak najszybciej 12. Dlaczego tak bardzo nie lubisz @ Polej i chcesz, żeby zabijały go duchy w Phasmo? - Lubię go tylko ja okazuje mu moją miłość poprzez wyzywanie go :p 13. Ile jeszcze będziecie wypominać mi 15 minut? - Już mamy co innego wypominać, 30 minut, 2x 10 minut. 14. To mój Karolek zostanie w końcu Twoim kumplem? xD - Myślę że nie XD 15. Co możesz zrobić dzisiaj, czego nie mogłeś zrobić rok temu? Co będziesz mógł zrobić o tej porze w przyszłym roku? - Ulepić Bauwana Erłina 16. Jak myślisz, co będziesz najlepiej wspominał, gdy będziesz już w podeszłym wieku? - Nie dożyję tego wieku. 17. Ile pieniędzy tak naprawdę potrzebujesz do szczęśliwego życia? - Dej mi z 50 milionów. 18. Ile kontroli naprawdę masz nad sobą? - Dużo 19. Co byś zrobił inaczej gdybyś wiedział że nikt nie będzie Cię oceniał? - Był pewniejszy siebie :p 20. Co Cię ekscytuje i do czego dążysz? - Ekscytuje mnie granie na kompie i w sumie chcę grać dalej 21. Gdybyś miał wymienić jedno wspomnienie, które jest dla Ciebie najważniejsze, co by to było? - Wyjazd nad morze z mamą 22. Gdybyś mógł przez jeden dzień być dowolną osobą, zwierzęciem, rośliną bądź postacią z bajki kogo byś wybrał? - Shin z Kenja no Mago 23. Jakie jest Twoje wewnętrzne zwierzę? - Panda lub hipopotam jak kto woli. 24. Kiedy będziesz rozmawiał z @ Erwin. o Twoim opiekunie na TS3? - Jak tylko będzie na ts. Zdolna. , Kondziu. , Tcheinava and 1 other 2 2 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/106221-qa-japoniec/#findComment-9113349 Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 29, 2021 Share Posted March 29, 2021 1. Kiedy bestia z Wadowic zaatakuje jakieś wycieraczki w Lublinie? Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/106221-qa-japoniec/#findComment-9114909 Share on other sites More sharing options...
Nigiri Posted March 30, 2021 Share Posted March 30, 2021 W dniu 29.03.2021 o 22:18, Polej napisał: 1. Kiedy bestia z Wadowic zaatakuje jakieś wycieraczki w Lublinie? Przy najbliższej okazji. Do next Q&A nominuję @ Erwin. M4A1 1 Link to comment https://1shot2kill.pl/topic/106221-qa-japoniec/#findComment-9115155 Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts