Jump to content

Zmiana Anty rush 1:40 na 1:30  

14 members have voted

1. 1. Zmiana Anty rush 1:40 na 1:30

• Tak
      13
    • Nie
      1

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

Tutaj krótko i na temat, aktualnie na serwerze anty rush jest do 1:40 a resp dla TT do 1:30 i wyglada to tak srednio na wiekszosci map a przede wszystkim na wszystkich Inferno, zanim TT dostanie okazje zeby zajac mida, gale czy cokolwiek innego to 5 CT już stoi przed ich respem/choke pointem i staje sie to dla nich niemozliwe zeby wyjsc z tego respa, co chwile flashbang w ta i w ta, na zegarze robi sie 1:00 a TT dalej probuja wywalczyc wyjscie z respa. Proponuje by zmienic anty rush dla CT na 1:30, moze troche ulatwi to rozgrywke dla TT i wiekszosc map przestanie byc symulatorem trzymania W. Macie ankiete, zaglosujcie albo wypowiedzcie sie co sadzicie :HYPERSL:.

Edited by Patryczku
https://1shot2kill.pl/topic/106207-przyj%C4%99ta-propozycja-antyrush/

Na tak, mam takie samo zdanie jak Ty Patryczku.

W ogóle ostatnio zauważyłem, że ten cały antyrasz czasami się buguje i tak jakby był wyłączony, może ktoś też to zauważył?

Pozdrawiam Modeleczka <3

Dla mnie jak najbardziej zmiana na tak oraz proponuje dorzucić komendę dla graczy /resp po której otworzy się okno i pokaże granice respu TT, gdzieś miałem taką grafikę to podeślę. Podaje przykład jako De_dust2 można by było zrobić wszystkie mapy z oznaczeniem respa

+ Takiej mapki to każdy gracz, który dopiero się uczy, lub który nie zna wszystkich miejscówek jest tu dobrze opisany

A4A2CABB-D88F-4CE9-9C1A-A98C5C3F3189.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...