Jump to content

[Przyjęta] Skarga - Tokar / ARENA TR128 #2

Recommended Posts

Twój nick: Nejw

Nick gracza, na którego składasz skargę:  @ Tokar

Opis sytuacji: Mutuje/banuje bez ostrzeżenia osoby,które nie mając mutacji zadają normalne pytania.Sytuacja powtarza sie notorycznie.Nikt kto ma mniej niz 15 lat lub nie ma mutacji nie moze sie nawet słowem odezwać bo od razu likwidacja.Uważam,że nie nadaje sie w ogóle na admina.Nie ma jakiegokolwiek podejścia do ludzi,a co dopiero wyrozumiałości.

Jeszcze tylko dodam,że zdecydowałem sie napisac skarge dlatego,ze dzis tj 19.03.2021 około 19:40 potraktował tak samo pewnego chłopaka co tylko zadał pytanie :/

Data i czas zdarzenia:18/19.03.2021 około 19/19:30

Steam ID oskarżonego: STEAM_0:1:127160097

Dowody: osoby z serwera np. Timur mogą potwierdzić opisane wyżej zachowanie.

http://804.gotv.pro/srv57546/auto0-20210318-191110-243926449-am_water_katujemy_KAT-_____________________ARENA_1VS1_________128TR_1shot2kill.pl.dem.zip

od minuty 7:35 

Nie wydaje mi sie,żeby wtedy zasłużył na mute mówiąc,ze uzywanie karty kredytowej mamy niesie za sobą konsekwencje,

uważam,że to była bardzo mądra odpowiedź jak na młody wiek i za takie cos powinno sie kogoś szanować,a nie mutować.

https://1shot2kill.pl/topic/106203-przyj%C4%99ta-skarga-tokar-arena-tr128-2/

Witam. Osobiście ja ci powiem że ''Bez powodu'' muta nie dostali bo dostawali upomnienie no zdarzają się takie sytuacje bo ja się potrafię przyznać że no parę razy faktycznie nie upominając dałem muta za mikrofon po mutacji no ale patrząc na taryfikator to możemy ale też nie musimy dawać tego upomnienia bo wchodząc na serwer już akceptujesz ten regulamin i te wszystkie dzieci mają pojęcie o tym że obowiązuje zasada ''Mikrofon po mutacji'' ale dalej rozmawiają a większości graczy to przeszkadza bo potem padają wyzwiska w stronę tych osób bez mutacji i panuje haos. Dodam jeszcze że po tych mutach co dałem paru osobą bez mutacji to mieliście do mnie problem o to że chłopak normalnie sobie rozmawiał a ja mu dałem muta, jak jedna osoba bez mutacji będzie miała prawo do rozmawiania przez mikrofon to potem kolejne dzieci będą się odzywały a tego nie chcemy od tego mają czat żeby się pytać co i jak a administacja/gracze pomogą im w rozwiązaniu problemu. Pozdrawiam resztę zostawiam UBT i Właścicielą :D

3 minuty temu, Nejw napisał:

Rozumiem twoja postawe,spoko,aczkolwiek tak jak odpisał aligator na moja propozycje.

Nalezy zmienic postawe Admina a nie regulamin.Stad ta skarga.

W demku jest jak na dłoni,że chłopak nic nie zawinił.

Postaram się zmienić swoją postawę wobec tych osób. Pozdrawiam 

Witam. Byłem na serwerze wraz z  Tokarem i osobiście potwierdzam iż te wszystkie dzieci dostawały muty po naszych upomnieniach i na  prośbę graczy ponieważ graczom to przeszkadzało. Od tego jest regulamin żeby go przestrzegać, osoby które nie mają mutacji lub wymaganego wieku mają czat na którym mogą bezproblemu pisać i pytać o wszystko co chcą zapewniam że każda osoba która pisze coś na czacie dostaje natychmiastową odpowiedź. 

Ze względu że na serwerze gra bardzo dużo graczy może zdarzyć się każdemu błąd. Admin dostanie upomnienie słowne, tym bardziej że sam przyznał się do błędu. 

Skarga została przyjęta! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...