Jump to content

Limit ilości awp na rundę.  

16 members have voted

1. 1. Limit ilości awp na rundę.

• Tak
      10
    • Nie
      6

This poll is closed to new votes

Recommended Posts

No czesc kumple i kumpele ja tu propozycje przynosze

Lista i limit map

Proponuje dodac komende maps/mapy przy ktorej beda wyswietlaly sie wszystkie mapy dostepne na serwerze i przy kliknieciu w ktoras z automatu ja nominuje, do tego jeszcze dodatek ktory widzialem na innym serwerze czyli numerek obok mapy ktory identyfikuje za ile map bedzie mozna ta mape ponownie nominowac, w menu mapa wyswietla sie na szaro i obok numerek.

Teraz co do limitu, juz o tym kiedys gadalem z Pawlem i administracja, nie wiem jak to wyglada pod wzgledem wykonalnosci ale fajnie byloby zobaczyc system ktory z automatu blokuje nominowanie innej wersji mapy ktora wlasnie byla grana, przykladowo grany jest de_dust2 i Grzesie nominuja css_dust2 przez co zwykle gramy dwa dusty i polowa serwera wychodzi z buta. Fajny bylby taki systemik ktory z automatu nalicza innym wersja tej mapy taki sam cooldown jak mapie ktora byla grana.

Co do samego cooldownu, wiemy ze po resecie bedzie giga ilosc map na serwerze, nie wiem ile dokladnie ale napewno DUZO, dlatego proponuje by cooldown byl ustawiony na 10/12 map zanim mozna znowu ta mape nominowac. Jest to dosc wysoki cooldown lecz dzieki temu pogramy sobie na innych mapach ktore rowniez sa znane wszystkim Grzesiom z setti i nie bedzie wiecznego cyklu tych samych map jak to wyglada aktualnie.

Limit AWP na druzyne

Rowniez temat ktory poruszylem z Pawelkiem ale moze wasza opinia jest inna i jakas dyskusja z tego wyjdzie. Proponuje dodac limit AWP na druzyny, aktualnie na serwerze jest darmowy vip i kazdy Grzesiu ma menu z bronia przez co srednio 50% druzyny gra AWP i siedzi w respie TT do 1:00 lub w CT 5 osob patrzy gale kazdy z AWP, mija sie to troche z celem i jest to dosc irytujace, zawadza to normalnej rozgrywce przez co wystarczy ze jeden dobry gracz TT zrobi rakiete na mida na jakiejs mapie, wejdzie na plecy i nikt z CT nie jest w stanie sie wybronic na blisko. Proponuje by limit zostal ustawiony na 4 AWP na druzyne, kiedys to widzialem na jakims only dd2 i funkcjonowalo to dobrze. Jesli calkowity limiter AWP bedzie niewykonalny do zrobienia to chociaz dodac limit do AWP z menu VIP/SVIP napewno zmniejszy to liczbe AWP granych gdy bedzie darmowy vip w nocy.

W sumie to tyle :HYPERSL:.

https://1shot2kill.pl/topic/106164-przyj%C4%99ta-propozycje-mapy-limit-awp/

Co do map jestem za, dziwie się ze tego już wcześniej nie było.

Co do limitu awp jak sprawa wygląda. Grać awp też trzeba umieć przeciętny gracz zrobi jednego killa i nie zdąży się schować przez co padnie czyli mamy sytuacje 1 do 1. Przyjdzie sobie @ BotPawel , który wydaje mi się ze lubi ta bron i choć całkiem nieźle leży mu z ręce, niestety nie pogra sobie bo przyjdzie właśnie taki Grzesiu, który zabierze mu slota na broń. Nie każdy lubi grać na awp ale każdy może umieć na nią grać. Beitować strzał, wychylac na blisko i nie strzelać się na daleko to logiczne. Mimo iż uważam, że limit mógłby się przydać to raczej jestem na nie ponieważ szkoda byłoby mi właśnie tych snajperskich tryhard'ów .

Limit map zdecydowanie na +. 

Co do awp również jestem za wprowadzeniem ograniczenia, ale imo lepszą opcją będzie wprowadzenie limitu awp ale graczowi na rundę tzn. svip mógłby wybrać awp z wyboru broni raz na 3 rundy a zwykły VIP raz na 4 rundy. Myślę że to najlepsze wyjście z sytuacji. Z resztą od nowego sezonu nie będzie już freevipa i Grześki nie pograją sobie awp w każdej rundzie.

Co do map, to jak najbardziej na TAK, bo Grzesie znają inne mapy, a ciągle są grane dust'y.

Co do AWP, to kategorycznie na NIE, sam gram AWP i nie chciałbym, aby 4 bambików, mi wzięło AWP i muszę się bujać z inną bronią, a sam gram AWP, mam +/- 2000 killi z niej i gram tylko z niej, raz na jakiś czas AK lub M4. (Na obu razem mam ponad 1k killi)

Bardziej bym widział taką opcje, dla VIP'ów menu:

-AK47 + Deagle

-M4A1 + Deagle

A dla SVIP dodatkowo:

AWP + Deagle + Granaty

Famas + Deagle + Granaty

Wtedy gracze z VIP'ami musieli by odkładać hajsy na AWP, więc może by nie grali AWP i wtedy można by było rozważyć tą opcje.

Więc no nie chciałbym, abym był pozbawiony AWP. Gracza z AWP można pokonać.

Co innego jak jest 5 z AWP na 1 z inną bronią, to tak, dlatego był bym za limitem broni, ale nie 4 osoby na pewno, na samym dust2 jest po 5 snajperów na respie TT i midzie od CT strzelając się przez bramę.

Edited by Lemurzasty

Lista map zapewne zostanie wprowadzona chwilę po resecie wraz z nowym mapmanagerem. Cooldown będzie ustawiony odpowiedno do Waszych próśb, płaczy itp. :D (60+ mapek się szykuję :))

Limit awp..  Zostanie wprowadzony na próbę również chwilę po resecie (chyba, że skończymy wszystko przed czasem).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...