Jump to content

Recommended Posts

Imię: El Mariano Mexicano: 

Czy byłeś adminem na innych serwerach: Overvatcher w ESPORTAL.PL w dalszym ciagu 

Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/id/marianosss

SteamID:STEAM_1:0:13981883

Czy posiadasz konto Prime?:tak

Czas spędzony na serwerze (link do GT):https://www.gametracker.com/player/EL Mariano Mexicano/91.224.117.24:27050/

Dlaczego Ty? Mysle ze wiek i staz grania w te gre robi  swoje 

: Znajomość SM x/10:7

Zapoznałeś się z regulaminem serwera (TAK/NIE): tak

Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%(TAK/NIE):tak

+ wiek

+ nie miałeś banów, mutów, kicków, gagów.

- aktywność na serwerze -  wg GT wchodzisz regularnie na serwer dopiero od 18 dni i już ubiegasz się o rolę administratora, gdzie czasami grałeś po 80 min dziennie czyli tak jakby 1 mapkę, czasami dwie (zależy od dogrywki). Jak dla mnie trochę za mało.

- Jakoś się mijaliśmy i chyba nie mieliśmy okazji pograć razem, ogólnie mówiąc - nie znam Cie.
- bardzo słaba wypowiedź w "dlaczego Ty?". To co napisałeś słabo do mnie przemawia, wcale się nie postarałeś i wciąż nic o Tobie nie wiem, oprócz, tego, że masz staż grania w gre.

Jestem na NIE. Z racji tego, że nie kojarzę Cię z serwera to chociaż podanie chciałbym zobaczyć porządne, a nie napisane jak zwykłą formalność. Trochę zaangażowania.

Edited by Pro100wniK

+ wiek

+ doświadczenie (przynajmniej z tego co napisałeś)

brak kar na serwerze

- aktywność, widziałem cię kiedyś pare razy a teraz wcale

również nie przemawia do mnie to co napisałeś w "Dlaczego Ty?" bo potraktowałeś to jakby to była formalność.

Jestem na TAK. Myśle że sprawisz sie w roli Administratora jeśli podciągniesz aktywność na serwerze.

• 2 weeks later...
Twoje podanie zostało przyjęte! Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...