Jump to content

Recommended Posts

Zapoznałeś się z regulaminem serwera (TAK/NIE): TAK

Imię: Marcin

Nick: UDIUDIUDIUDIUDIUDIUDIUDIUDIUDI

Discord(name#0000): UDIUDIUDIUDIUDIUDIUDIUDIUDIUDI#0149

Mikrofon: Posiadam

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/UDIUDIUDIUDIUDIUDIUDIUDIUDIUDI/147.135.199.86:27015/ 

Link do Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561197971191010/

Twój SteamID:  STEAM_0:0:5462641

Znajomość AMXX (0-10): 6-7

Czy byłeś karany/na na serwerze?: Nie

Twoje doświadczenie w pełnieniu roli Admina: Byłem kilka razy adminem lecz nie na tej sieci i radziłem sobie bardzo dobrze, myślę, że i tu się dostane.

Coś o Sobie: Marcinek 18 lateq z Małopolski niedaleko Wadowic. W wolnym czasie pykam w cs mc i różne inne gierki.

Jestem za okresem próbnym ponieważ:

gracz jest widziany codziennie na serwerze, nie ma z nim problemów, posiada odpowiedni wiek i ma steam.

Edited by rychu69

Cichociemny i skryty ten nasz Marcin. Jednakże jestem za daniem Ci szansy. Znam Cię z serwera i nie sprawiasz żadnych kłopotów, nie prowokujesz do kłótni, nie wyzywasz i nie obrażasz innych graczy. Miałeś  doświadczenie w byciu  adminem. Jesteś dość często na serwerze (800 minut w ciągu dnia) , więc może chciałbyś zastąpić nam hltv? :D Ogólnie nie będę się już rozpisywać, wyżej wymienione powody wystarczą, aby przyjąć Cię w nasze skromne progi, ale czekam jeszcze na wypowiedź reszty ekipy, bo ich zdanie jest również ważne. W końcu wszyscy pracujemy razem, a zgrana drużyna to podstawa. 

Powiem szczerze że mam mieszane uczucia co do ciebie. Na serwerze grasz bardzo dużo, ale jesteś cichym graczem i martwię się że gdy gracze będą zadawać pytania typu: kiedy reset?, po co mi bony? będziesz siedział cicho i nie okażesz pomocy, mogę się mylić. Co do ciebie nie mam zastrzeżeń na serwerze grasz dużo doświadczenie na pewno też jakieś masz. Przyda się ktoś nowy w ekipie. Jestem za daniem ci szansy. Daj się poznać graczom i adminom, naprawdę mamy zgraną ekipę i nie gryziemy.

Również jak fifi posiadam mieszane uczucia, jesteś cichym graczem, lecz jestem za daniem Ci szansy doświadczenie masz widać cie na serwerze czasem nawet jak bugujesz ? minutki kręcisz aby byś się więcej odzywał na TAK

52 minuty temu, Masny fifi napisał:

Daj się poznać graczom i adminom, naprawdę mamy zgraną ekipę i nie gryziemy.

Tu bym się kłócił Jacek ostatnio nie bezpieczny jest ??

Szanowny graczu jesteś już z nami jakiś okres czasu i po takim czasie zdecydowałeś się napisać podanie o admina go moda. Zacznijmy od twojej aktywności na serwerze, bo jest ona jak najbardziej wzorowa. Zawsze jak wchodzę na serwer to przynajmniej raz dziennie widuję Cię na serwerze i twoja obecność jest jak najbardziej na plus. Doświadczenie jakieś posiadasz i najważniejsze jest to, że jesteś z nami szczery i podałeś swoją prawdziwą znajomość amxx. Jesteś na serwerze osobą kulturalną, spokojną i na pewno opanowaną. Zawsze jak przesiaduję na serwerze to nigdy z twoich ust nie było żadnych wulgaryzmów. Zastanawia mnie tylko jedno, dlaczego jesteś taki cichy i mało się udzielasz na sayu. Nawet jeśli nie masz admina na serwerze to jako zwykły gracz możesz spróbować pomóc nowym graczom co pierwszy raz weszli na serwer i niewiedzą nawet prostych rzeczy np.  jak tutaj losować skina, albo jak zdobyć bony. Myślę,  że można Tobie zaufać i dać szansę. Na okresie próbnym pokażesz swoją najmocniejszą stronę, a tymczasem żegnam się z tobą i widzimy się na serwerze. Ciao Ciao Ciao. :)

Edit: @ Bot_Rusekja i niebezpieczny no co ty godosz.  :D

Edited by Jack Daniels

Nie pamiętam żadnych skarg ze strony graczy, a i sam nie mam zbytnich uwag do Twojej osoby. Doświadczenie wyjdzie w praniu, minutki wyglądają bardzo fajnie. Cichy, spokojny grajek. Nam przyda się dodatkowa osoba, więc również jestem za okresem próbnym. Trochę luzu i więcej na say. W końcu nie jesteśmy tu tylko od pilnowania, ale również żeby każdemu w miarę możliwości pomóc ;)

Twój nick mi się kojarzy bardzo z ROSJĄ, tylko że tamten ma DUCKDUCKDUCKDUCK XD. Ogólnie siedzisz na serwerze bardzo długo robisz niemalże za HLTV, zawsze mam problem z zabijaniem Cię, bo jak jesteś po przeciwnej stronie to się ciężko dostosować jak posiadają ogarniętego gracza. Steam i GT na plus bardzo mocno, minusem jest właśnie to co @ Masny fifi wspomniał , że mało się odzywasz, lecz może po uzyskaniu admina się to zmienić i się bardziej otworzysz. Jestem na TAK , ponieważ widzę, że chłop jest ogarnięty.

Zostajesz przyjęty na okres próbny 2 tygodni. Zgłoś się do mnie lub @ M4A1 na pw/dc/steam w celu uzyskania dalszych informacji oraz napisz w odpowiednim dziale prośbę o dodanie rangi admina GO MOD.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...