Jump to content

Recommended Posts

Zapoznałeś się z regulaminem serwera (TAK/NIE): Tak.

Imię: Dawid.

Nick: MesseM.

Wiek: Urodziłem się 17 września 03 roku, i obecnie mam 17 lat.

Discord(name#0000): MesseM#4698

Mikrofon: Posiadam.

Link do GT: Klik

Link do Steam: Klik

Twój SteamID: STEAM_0:1:553715158

Znajomość AMXX (0-10): 7/10.

Czy byłeś karany/na na serwerze?: Tak, dostałem jednego bana. 

Twoje doświadczenie w pełnieniu roli Admina: Doświadczenie mam sporę, ponieważ niejednokrotnie posiadałem admina, również aktualnie posiadam admina na serwerze JB.

Coś o Sobie: Tak więc mam na imię Dawid, mam 17 lat, pochodzę z województwa mazowieckiego, a dokładniej z Warszawy. Na co dzień jestem osobą z poczuciem humoru, szczerą, komunikatywną, miła, której można zaufać i powierzyć owe obowiązki na danym stanowisku. Interesuje się sportem, e-sportem, grami oraz muzyką. Lubię uprawiać sport, tak samo jak go oglądać.

https://1shot2kill.pl/topic/105983-przyj%C4%99ty-podanie-o-admina-messem/

Moim zdaniem jesteś odpowiednim kandydatem na owe stanowisko z tego względu, iż, masz przegrane ponad 20 godzin na serwerze, więc spełniasz jeden z podstawowych wymogów. Widuję cię na serwerze i jesteś osobą opanowaną, cierpliwą i tak jak wspomniałeś w podaniu osobą komunikatywną nie boisz się prowadzić konwersacji.Chętnie pomagasz nowym graczom jeśli takowej pomocy potrzebują. Masz dużo poczucia humoru i masz spory dystans do siebie i nie obrażasz się o byle co. Znajomość amxx masz na poziomie 7 co sprawia, że masz pojęcie o amxmodmenu i znasz kilkanaście komend, które będziesz mógł wykorzystać na serwerze.

Edited by Jack Daniels

Bardzo ładnie napisane podanie, wszystkie wymagania spełnione. 20h wbite jeszcze dziś. Na serwer wprowadzasz fajna luźna atmosferę, fajny chopak jesteś da się normalnie z tobą pogadać, gierkę też ogarniasz. Doświadczenie masz. No tylko ten jeden ban mnie nie przekonuje :kekw:. Ja jestem na tak. Do zobaczenia na go:modzie :peepoLove:

Śmiało mogę stwierdzić, że jesteś odpowiednią osobą na to stanowisko. Na serwer wprowadzasz miłą atmosferę, udało Ci się złapać dobry, a nawet bardzo dobry kontakt z graczami. Nie jesteś osobą opryskliwą, wulgarną czy w jakiś sposób niekulturalną. Jedną z ważnych cech administratora jest posiadanie cierpliwości, którą ty właśnie posiadasz i jest to duży plus, bo nie można się po Tobie spodziewać jakiś obelg w kierunku graczy. Dodatkowym plusem jest to, że jesteś pracowity, wiesz czego chcesz i nie jesteś w gorącej wodzie kąpany, mam na myśli tutaj wbicie odpowiedniej ilości godzin na naszym serwerze, nie zniechęciło Cię to do tego, aby ubiegać się o posadę administratora serwera go mod. Spełniłeś ten warunek i dopiero napisałeś swoje podanie - super, bo nie leciałeś w kulki. Plusujesz również swoim doświadczeniem z amxx i wiedzą z tej dziedziny. Podanie również napisane całkiem ok, ale ja na takie rzeczy jestem uczulona. Najważniejsze informacje o sobie napisałeś i tyle wystarczy. Ogólnie to nie mam do czego się przyczepić (jeszcze, zobaczymy jak będzie nam się z Tobą współpracowało :kekw: jednak po wypowiedziach wyżej i swojej opinii mogę wywnioskować, że jesteś bezkonfliktową osobą umiejącą pracować w grupie), wszystkie wymagania spełnione i czekamy jeszcze na wypowiedź benzyny aka @ DIESEL. :D 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...