Jump to content

Propozycja - Svip / Kevlar

Go to solution Solved by Guest,

Recommended Posts

Siema gram u was na serwerze od niedawana i bym chciałem wam złożyć propozycje że dla svipa kevlar można dawać od 1 rundy bo w sumie kupuje się tą rangę za pieniądze to mógł by być i jeszcze jedna propozycja to przelewanie dolarów inym graczom i jeszcze żeby svip miał więcej szans na losowaniu skina bo 26 % to mało trochę czuje się zawiedziony bo wg nie chce mi skin żaden wylecieć 

Dziękuje za wysłuchanie 

Tylkocpanie pozdrawia :D

Edited by Guest
https://1shot2kill.pl/topic/105982-propozycja-svip-kevlar/

Nie no słaba propozycja, 

Więcej szans jest bez sensu bo po co mieć wszystko w jeden dzień, wszyscy zdobędą skiny w jeden dzień i później będzie płacz do właściciela że chu** reklama bo graczy nie ma, to jest można powiedzieć hard go mod więc jak się chce coś zdobyć to trzeba grać ??‍♀️

Nie nie nie. Osobiście byłbym za tym, żeby nawet zmniejszyć z 26% na 20%. W ciągu tygodnia jak ktoś posiedzi na serwerze jest w stanie wydropić mnóstwo skinów, a potem co? No potem minie drugi tydzień i ludzie będą chcieli znów reset. 

Kevlar to już jak dla mnie zbyt duża przewaga w pierwszej rundzie. 

Przelewanie dolków? Gospodarka upadnie równie szybko, bo znajdą się i tacy co będą dosłownie "farmić" sobie dolce albo pompować w jednego znajomka. 

32 minuty temu, Tylkocpanie napisał:

i jeszcze jedna propozycja to przelewanie dolarów inym graczom i jeszcze żeby svip miał więcej szans na losowaniu skina bo 26 % to mało trochę czuje się zawiedziony bo wg nie chce mi skin żaden wylecieć 

Przelewanie dolarów innym graczom, absolutnie nie.  Dlaczego? Takie coś zwiększy szanse na włamywanie się na konta graczy i zabieranie im tych dolarów etc. Dodatkowo pojawi się monotonne żebranie o dolary jak i skiny, także kategorycznie temu odmawiam. Co do szansy na losowanie u svipa, chcesz to zwiększyć do 30%... bez sensu. To nie jest easy, a w skali tygodnia można naprawdę tych skinów uzbierać. Dodatkowo są dla Was, graczy robione rozmaite konkursy w których macie do zgarnięcia zarówno bony, dolary jak i skina czy nawet SVIP na dany okres czasu.  Kevlar od pierwszej rundy również na nie, jest dobrze tak jak jest.

Podsumowywując jak dla mnie all do odrzucenia, zwłaszcza przelewanie dolarów co rozpierdzieli nam rynek, a tego nie chcemy. :) 

Kevlar dla SVIP'a specjalnie dzień przed startem serwera został zmieniony. Stwierdziłem, że dostajecie 800$ więc stać Was na keva.

Szansa na drop skina, zdania są różne, częściej słyszę żeby zmniejszyć % bo za szybko trafiacie skiny. Nadal myślę co z tym fantem zrobić.

Dolary będzie można przekazywać od nowego sezonu, lecz nie będzie można oddawać skinów

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...