Jump to content

Recommended Posts

Zapoznałeś się z regulaminem serwera (TAK/NIE): TAK

Imię: Kamil

Nick: rychu69

Discord(name#0000): rychu69#2477

Mikrofon: Mam

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/rychu69/147.135.199.86:27015/

Link do Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198973109273/

Twój SteamID:  STEAM_0:1:506421772

Znajomość AMXX (0-10): 8/10

Czy byłeś karany/na na serwerze?: Nie

Twoje doświadczenie w pełnieniu roli Admina: Byłem kilka razy adminem na tej sieci jak i na innych i radziłem sobie bardzo dobrze.

Coś o Sobie: Nazywam się Kamil i mam 18 lat. Mieszkam w woj. Małopolskim niedaleko Wadowic. W wolnym czasie lubię grać na komputerze w cska i nie tylko ;).

https://1shot2kill.pl/topic/105935-przyj%C4%99ty-podanie-o-admina-rychu69/

Jestem na tak:

+wiek

+gt / steam

+amx

+doświadczenie w byciu adminem 

Mało widać adminów na serwerze więc owy pan się przyda.

Ze względu na to, że niebawem startujemy z drugim sezonem GO MOD to przyda nam się dodatkowa para rąk do pomocy w utrzymywaniu porządku na serwerze. Fajnie, że masz chęć nam pomóc, wiem, że pełniłeś rolę administratora dd2 i nie mogłam Ci nic zarzucić, bo sprawowałeś się dość dobrze. Mam nadzieję, że tutaj również pokażesz się z dobrej strony i nie olejesz tematu.  Co do Twojej osoby - coś tam grałeś, później przestałeś i teraz powracasz ponownie do grania. Nie ukrywam, gdyby nie te luki w GT to wygląda to przyzwoicie po 400 minutek dziennie? Bardzo ładnie :P oczywiście nie wymagamy tutaj, żebyś grał nałogowo, bo są sprawy ważne i ważniejsze. Jednak martwi mnie to, że pograsz trochę i znowu będzie taki odstęp, tutaj to jest jedyny minus do którego mogłabym się doczepić. Plusy znacznie przewyższają tego minusa, także myślę, że można byłoby dać Ci szansę, zwłaszcza, że ogarniasz temacik, bo byłeś już administratorem. Patrząc obiektywnie to jesteś też pomocny dla innych graczy, dobrze się z nimi dogadujesz, tworzysz miłą atmosferę. Jesteś również kulturalny jak i opanowany, co jest dość ważną kwestią o ubieganie się na posade administratora. Przynajmniej nie zbanujesz jakiegoś gracza, który Cię zabił.

Jeszcze mam wątpliwości co do tego, chociaż hmm...

6 godzin temu, rychu69 napisał:

Znajomość AMXX (0-10): 8/10

"(7-8) Opanowanie większej ilości komend, sprawne korzystanie z FTP serwera i wgrywanie pluginów
(9) Opanowanie większej ilości komend, sprawne korzystanie z FTP serwera, wgrywanie pluginów i podstawowa edycja ich, ustalać cvary
(10) Perfekcyjnie opanowane komendy, całkowita obsługa FTP serwera, pisanie zaawansowanych pluginów i edycja ich, całkowita"

Można jeszcze przyjąć, że to nie jest kłamstwo, bo możliwe, że jakieś tam doświadczenie masz i nie zawyżyłeś sobie punktacji. ;) 

Niemniej jednak, jestem za daniem Ci szansy - Czyli Tak.

Jestem na TAK:
Ponieważ, gracz jest widywany niemal codziennie na serwerze, GT troszeczkę słabe jak na jak na urywek paru dni, przez co dostaje od ciebie na łeb z AWP, drugim argumentem jest twoje AMXX, że nasz  się na FTP (tak dla pewności na lepiej przepytać kolegę z tego @ M4A1 tak dla pewności), no i trzecim argumentem jest posiadanie steama  i posiadanie odpowiedniego wieku

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...