Jump to content

Recommended Posts

Zapoznałeś się z regulaminem serwera (TAK/NIE): Oczywiście

Imię: Dawid

Nick: Boll*Cik ツ

Discord(name#0000): Talarinio

Mikrofon: Jest

Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Boll*Cik ツ/147.135.199.86:27015/

Link do Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198826052344/

Twój SteamID:  STEAM_0:0:432893308

Znajomość AMXX (0-10): 9/10

Czy byłeś karany/na na serwerze?: Nie, ani razu :)

Twoje doświadczenie w pełnieniu roli Admina: Coś o Sobie: Byłem adminem na innym serwerze 3 miesiące temu ale niestety musiałem zrezygnować z powodu pracy :/ Nie wróciłem tam gdyż na serwerze już nikt praktycznie nie przesiaduje i przeszedłem na ten serwer :) Większość osób mnie zna i lubi, jestem kulturalnym oraz pomocnym graczem :) Gdy coś trzeba pomóc a jestem na serwerze to zawsze pomogę :) Widzę, że z rana (tak między 7-15) czasami brakuje adminów a są gracze co łamią regulamin a ja w tych godzinach praktycznie codziennie jestem aktywny :) Nawet jak mnie nie ma to wystarczy napisać na steam i rozwiążę problem :) Czekam na rozpatrzenie podania. Pozdrawiam i Miłego Dzionka ;) 

https://1shot2kill.pl/topic/105908-przyj%C4%99ty-podanie-o-admina-bollcik/

Zacznijmy od tego że jesteś miłym i uczynnym graczem tak jak napisałeś. 20h na serwerze można powiedzieć że przegrane i przez ten czas nigdy nie widziałem żebyś kogoś prowokował, wyzywał itp. Na steamie przegrane prawie 500h więc myślę że staż w cs jest odpowiedni. Jednyne co mnie martwi to 9 punktów w skali amx, to bardzo dużo i nie wiem czy sobie tego nie zawyżyłeś, ale myślę że Paweł to chętnie sprawdzi.

Oczywiście jestem na TAK. powodzenia

Pozwolę sobie, że króciutko się tutaj wypowiem. 

Co do Twojej osoby nie mam żadnych zastrzeżeń, znam Cie z serwera. Te 20h to już dobiłeś, więc ok. Nigdy nie widziałam z Twojej storny żadnego przekleństwa i obrazy w stosunku do reszty graczy. Tworzysz dobrą atmosferę, nie jesteś toksycznym użytkownikiem i służysz pomocą to się bardzo ceni. Myślę, że można dać Ci szanse. Przyda nam się taka osoba i dodatkowa para rąk do pomocy, także jestem na tak. 

Jedyne co mnie tutaj martwi to ta Skala amx, nie zawyżyłeś jej troszkę? No cóż, to wyjdzie w praniu ;)

Podsumowując jestem na Tak. 

I jedyne o co mogę się doczepić to podanie, boli mnie w oczy ze względu na dużą ilość emotek, ale to taka zsgwostka żeby nie było, że tylko wszystko ładnie i kolorowo. ;)

"no i oczywiście doczepię się do konta na forum troszkę , jednak 20 h na serwerze był czas napisać te kilka postów by nie tylko gracze na serwerze ale reszta naszej społeczności Cię poznała , a nie oszukujmy się forum jest nieodłączną częścią admina tym bardziej że konto posiadasz od 8 Sierpnia 2017" @ Sh0keN ale Nas interesuje czas spędzony na serwerze i to jaką atmosferę tam tworzy. Wystarczy mi to, że @ BollCikツ jest i będzie aktywny w dziale serwera, oraz będzie na bieżąco śledził najważniejsze informacje. W wymaganiach nie ma tego, aby dawał się poznawać innym osobom, może, ale nie musi tego robić. Trochę za bardzo rzuciłeś wodzą fantazji, bo pragnę przypomnieć, że użytkownik aplikuje na stanowisko admina serwera, a jeżeli @ Paweł. kładłby nacisk na forum i to, że musi przesiadywać na nim 24h na forum to dodałby to do wymagań, więc trzymajmy się tego schematu, który jest nie dodając na siłę i nie szukając do czego się przyczepiać. ;)

Tak jak wyżej napisałam, najważniejsze sprawy będzie śledził i tyle wystarczy. 

Ja tak mam mieszane uczucia co do podania

coś kojarzę Cię z serwera , nie za dobrze ale to przez to że dużo sam pracuję i mało gram . Ilość emotek bije tak po oczach że aż boli hah ale to osobista sugestia , mniej tego następnym razem .

byłeś adminem 3 miesiące temu, podałeś znajomość amx na 9 , nie wiem czy nie mylisz znajomości po prostu amx_modmenu ,gdzie tu nie ma nic nadzwyczajnego z prawdziwym znaczeniem tej skali , ( o ilę się nie mylę 9 to było już pisanie i edycja ) więc tutaj no leko voniuczka ale to moje zdanie 

no i oczywiście doczepię się do konta na forum troszkę , jednak 20 h na serwerze był czas napisać te kilka postów by nie tylko gracze na serwerze ale reszta naszej społeczności Cię poznała , a nie oszukujmy się forum jest nieodłączną częścią admina tym bardziej że konto posiadasz od 8 Sierpnia 2017 ..

reasumując , dałbym na miejscu @ DIESEL i @ M4A1 szansę ale z wielkim wyczuleniem obserwował Twoją osobę 

Na serwerze jesteś z nami od pewnego czasu i często widzę ciebie na serwerze i nigdy nie usłyszałem, abyś był niekulturalny wobec innych graczy na serwerze. Na pewno zauważyłem, że chętnie nawiązujesz znajomości z graczami na serwerze i starasz się im pomagać w miare swoich możliwości i jest to duży plus. Masz przegrane ponad 20 godzin, więc jest to kolejny plus na twoją korzyść. Jeśli chodzi o amxx jeśli faktycznie posiadasz taką wiedzę to wspaniale i jesteś odpowiednim kandydatem na owe stanowisko. Myślę,  że można dać Ci szansę,  bo każdemu się należy. Jeśli dostaniesz szansę to na pewno nas nie zawiedziesz i dołączysz do naszego zacnego grona i nasza wspólna współpraca będzie owocna. Trzymaj się i miłego wieczorku tobie życzę. Ciao  :D

PS z góry przepraszam jeśli zdania nie będą trzymać się spójności,  ale moc alkoholu robi swoje.  :D

Bella Ciao Bella Ciao Bella Ciao :D

Pozdrawiam Serdecznie i jeszcze raz życzę miłej nocy.  :D

Znajomość amx wysoko, ale to wyjdzie w czasie. Na serwerze osobiście bywam mniej, ale widziałem Cię kilka razy i nie kojarzę aby były jakieś problemy. Ja doczepie się z innej strony - mianowicie 3 miechy temu pełniłeś funkcję administratora na innym serwerze. Wiadomo, że praca jest najważniejsza, ale czy nie przeszkodzi Ci ona za tydzień lub dwa? Albo co tydzień? W sensie ciekaw jestem jak rozwiązałeś konflikt z pracą,a piszesz ze praktycznie ciągle jesteś w godzinach 7-15. Fajnie jakbyś z nami współpracował dłuższy czas. Bo raczej administratorów na tydzień nikt nie szuka.

Osobiście jestem za tym, że szanse można dać i obserwować jak to dalej w praniu wyjdzie.

Również jestem na tak, bardzo komunikatywny gracz, z którym da się fajnie pogadać + dochodzi do tego wprowadzanie fajnej atmosfery na serwer. Jest dostępny w porannych godzinach co też jest dużym plusem, ponieważ wielu adminów z rana po prostu pracuje, a często tego admina brakuję. Podanie napisane fajnie, dobrze że się rozpisałeś, ale jedynie do czego można się przyczepić to do emotek, które kłują w oczy. Tak czy inaczej powodzenia!

Chętnie damy Ci szansę i sprawdzimy Twoje umiejętności. Dodatkowo widać po podaniu, że masz przychylność naszej społeczności. Zgłoś się do @ M4A1 na pw/steam/dc w celu dodania admina i uzyskaniu niezbędnych informacji. Zgłoś się do odpowiedniego działu po odbiór rangi Admina GO:MODA.
Również zapraszam na zebranie administracji na discordzie dzisiaj o godzinie 20:00. Więcej informacji uzyskasz u Kingi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...