Jump to content

Recommended Posts

Monster Hunter 

Monster huter- film z którym wiązałem naprawdę potężne nadzieje , biorąc pod uwagę to że jestem fanem gierki. Oglądając trailer byłem pełen nadzieji, widząc obsadę myślałem sobie " kurde no to nie może być złe " w końcu w obsadzie są takie potężne postacie jak 

Tony Jaa- grającego huntera ( łowcę )

Milla Jovovich- grająca Artemis 

czy też  Ron Perlman- grający admirała 

Film ze studia a raczej aż 4 bo 

Capcom Company

Constantin Film

i trochę mniej mi znane 

Impact Pictures

Toho Company

posiadający budżet w wysokości $60 000 000 zapowiadał się świetnie.

Patrząc na ten trailer miałem ciarki , przypomniały mi się pierwsze godziny w gierce ( aż sobie znowu pograłem ).

Ale to się skończyło tak jak zawsze 

Moja skromna ocena to film .... no szmira 

Gra aktorska taka na jaką pozwalał scenariusz , Meagan Good i jej sztuczne przerażenie na początku bolało tak w oczy ale myślę sobie , kij , zaraz zginie i po kłopocie zostaną te mocne nazwiska .... nawet Oni nie uratowali tego pokazu gównianych efektów specjalnych , słabego scenariusza ( Artemis wytrenowała się , z tego co zrozumiałem , w 1-2 dni na tyle by pokonać Diablosa , potwora z którym Hunter męczył się od początku dotarcia na nowy świat ) .Efekty specjalne jak na 2020 rok , bo to jest rok produkcji, są tak słabe że nawet nie będę tego porównywał do czego kolwiek 

ale ok , osobiście , nie polecam , jeśli jednak ktoś jest chętny do obejrzenia  wrzucam link do cda 

https://www.cda.pl/video/682055690

może ktoś się podzieli odmiennym zdaniem ;d 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...