Jump to content

Recommended Posts

Witam. Z racji, iż zmieniłem pracę z JW na inną, chciałbym zgubić moja oponke, która rośnie od roku czasu. Nie oszukujmy się zarabiam tyle, że codziennie prawie był jedzony kebsik itp. 

Tak więc chciałbym, abyście polecili jakieś suplementy na zgubienie zbędnego balastu

Myślałem nad L-carnitine 1500 Extreme

https://1shot2kill.pl/topic/105736-suplementacja-na-opon%C4%99/

57 minut temu, Sheriff napisał:

Tak więc chciałbym, abyście polecili jakieś suplementy na zgubienie zbędnego balastu

Najlepszym suplementem na zrzucenie brzucha, oponki jest nic innego jak deficyt kaloryczny + aktywność fizyczna. Żaden spalacz tłuszczu nie zastąpi deficytu kalorycznego, on jest tutaj kluczem i gra główną rolę, aby spalić zbędny tłuszcz. Spalacze nie pomogą jeżeli będziesz jadł więcej niż wynosi Twoje zapotrzebowanie kaloryczne. Spalacz może, ale nie musi pomóc przy końcówce redukcji. Jest to zbędne wywalanie pieniędzy w błoto.  Powtórzę jeszcze raz dieta z ujemnym bilansem energetycznym to klucz do sukcesu. 

Warto uzupełnić swoją wiedzę o podstawy. 

Tutaj masz link do pdf'a "Fundamenty odżywiania" ->klik

Do zrzucenia wagi nie potrzebujesz żadnych suplementów. Suplementy z samej nazwy są dodatkiem/uzupełnieniem. Warto zacząć od wizyty u dietetyka, ewentualnie możemy obliczyć swoje dziennie zapotrzebowanie kaloryczne i liczyć spożywane kalorie za pomocą różnych apek. A jedyne co warto suplementować to witaminy (oczywiście w założeniu dla zwykłego kowalskiego). 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...