Jump to content

Recommended Posts

No ja oczywiście jestem na TAK <3 

+ Doświadczenie

+ Ogarnia jak mało kto 

+ Rozpoznawalny 

+ Potrafi fajnie poprowadzić po stronie Ct 

+ Gt bardzo ładne 

Ino brać go! 

Sieema Maykie no co mogę powiedzieć jestem jak najbardziej za tym żebyś wrócił na admina spowrotem, brakuje takich ludzi w załodze a tym bardziej nie było na ciebie żadnych skarg jak byłeś graczem na serwerze, prowadzisz no powiedzmy legancko i nie było z tobą żadnych problemów, byle byśmy tylko jeszcze w metina zagrali a nie jakiś kijowy serwer polski co nie ma podskoku i jest w kilere zwalony jak to pani u góry napisała brać go jak tylko jest okazja! 

Ja również jestem na tak:

+ doświadczenie ogromne,

+ stara się być bezkonfliktowy i wyjaśnia sprawy na spokojnie ( miałam okazje z nim współpracować),

+ znajomość regulaminu,

+ bardzo ładne GT.

Powodzenia :ratirlSmile:

Jestem na tak

Maykie na swój własny gang żółwi, więc tłum za nim idzie, czyli będzie zapobiegał wyzywaniu. Jego GT jest dobre, więc czemu go nie przyjmować. I doświadczenie jak sam pisał był adminem na jb, a nie jest to coś trudnego. 

No to w skrócie jestem na Tak ponieważ: 

?Jesteś ogarnięty.

?Masz doświadczenie jako admin.

?Potrafisz ogarnąć sytuacje. 

?Chętnie wchodzisz do ct.

?Jesteś znany.

No i to tyle w sumie ponieważ powodznko i masz jabłko ?

Mieliśmy ze sobą sprzeczkę, ale wydaje mi się, ze uda nam się dogadać 

+Aktywność jest Twoim największym plusem

+Ogarnięty 

+Miałeś już tu admina i z tego co widzę radziłeś sobie całkiem dobrze 

+Widziałem Cię tylko kilka razy w CT, ale zdążyłem zauważyć, że Twoje prowadzenie jest na bardzo wysokim poziomie

Jestem na tak

Twoje podanie zostało przyjęte! Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...