Jump to content

Recommended Posts

Wyniki.png

Po 9 dniach typowania event typera dobiega końca, łącznie wzięło udział 38 osób z czego połowa aktywnie typowała praktycznie każde spotkanie, oto wyniki.

1 Miejsce

@ GolompPowietrzny 86 punktów

@ Pr0myk86 punktów

2 Miejsce

@ Mateuszku 84 punktów

3 Miejsce

@ ChrZ4n1K 80 punktów

4-8 Miejsca

@ Afrix, @ P4tka, @ jokander, @ TURBOKOLOR, @ Chocolate,@ M4A1

9-16 Miejsca

@ SQUeZ, @ Kacper., @ bekib0y, @ Ms3ku, @ Masny fifi, @ S0u, @ Nomak

Po nagrody należy zgłosić się w dziale Odbierz nagrodę

Spis nagród

Teraz pytanie do was, jak się wam podobał format typerki ze wzorem, systemem punktacji, dodatkowymi pytaniami etc. Co byście zmienili? Co się wam szczególnie podobało?

Zapraszam do dyskusji.

Specjalne podziękowania dla @ Szymon. za bannerki jak i odznaki :HYPERSL:

Edited by Patryczku

Gratulacje dla zwycięzców typerki z IEM Katowice! Bardzo fajnie się prowadziło przy takim gronie osób, tak jak wspomniał @ Patryczku przekażcie swoją opinię, bo na pewno się przyda na przyszlość. :D Pozdrawiam administrację i użytkowników, którzy wzięli udział w evencie. Fanów Virtus. pro też pozdrawiam :KEKW:

Gratulacje wszystkim zwycięzcom! Fajna zabawa i ogromne podziękowania dla naszych prowadzących @ FluffyTail oraz @ Patryczku, bardzo dobra robota panowie! 

Gratulacje dla wygranych! Pomimo, że nie typowałem spotkań to atmosfera była bardzo przyjemna zarówno na forum jak i na discordzie, dobrze będę wspominał to komentowanie meczy z
@ Kacper. @ Babuszka i innymi :HYPERSL:. Wyrazy wdzięczności dla @ FluffyTail i @ Patryczku za poprowadzenie takiego przedsięwzięcia!

Gratki dla wszystkich osób biorących udział :D 

Pomimo paru niedociągnięć sam w sobie Typer wyszedł meeega. (szkoda jedynie finału :peepoBUNT:)

1 godzinę temu, Mateuszku napisał:

@ GolompPowietrzny i @ Pr0myk giga gratulacje za wygranie było close :( 

Gdyby nie powrót legendarnych finałów VP jak za czasów Polskiej ekipy :( 

A powiem, że ten finał zmienił przebieg, myślałem z dobre 30min na kogo postawić. A wracając do tego, wszystkie ładnie, tylko czasami zdarzały się takie mecze, które ta sama drużyna rozgrywała drugi raz, ale nie można was za to winic,

1 godzinę temu, GolompPowietrzny napisał:

A powiem, że ten finał zmienił przebieg, myślałem z dobre 30min na kogo postawić. A wracając do tego, wszystkie ładnie, tylko czasami zdarzały się takie mecze, które ta sama drużyna rozgrywała drugi raz, ale nie można was za to winic,

Szczerze to ja byłem pewny praktycznie że Gambit wygra bo są teraz w swoim Prime, ale no niestety jak swoje 3k zł przegrałem bo DW trafiłem 3:1 ale na vertigo się przejechałem na Gambit 

1 godzinę temu, GolompPowietrzny napisał:

od początku mnie kusiło na Gambit dać bo lubię ich styl ale stwierdziłem że VP jednak da czadu i to mnie zmyliło :/

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...