Jump to content

Recommended Posts

gość który nigdy nawet nie dostał kicka od admina chodź jego rozrzut broni jest równy 0 i wiele osób na serwerze już to potwierdziło jako jedyny widzi przez flash, smoke jest niezniszczalny, ale znajomi adminów na tym serwerze mają swoje prawa, również jak On. opisuje innych sam jest odpalony gość i wiele osób o tym mówi pisze zgłasza, ale admin nic nie robi pieniądze robią swoje na tym serwerze

https://1shot2kill.pl/topic/105506-skarga-na-sienna-skies/

2 godziny temu, Tomczy93 napisał:

ale znajomi adminów na tym serwerze mają swoje prawa, również jak On. opisuje innych sam jest odpalony gość i wiele osób o tym mówi pisze zgłasza, ale admin nic nie robi pieniądze robią swoje na tym serwerze

U nas nie ma żadnej faworyzacji a tym bardziej jakiś "łapówek", za dużo się filmów naoglądałeś i taki efekt :)

Jeśli chcesz zgłosić że ktoś czituje to zapraszam do tego działu: 

https://1shot2kill.pl/forum/184-zgłoszenia-cheaterów/

I następnym razem zamiast coś insynuować i oczerniać to weź demko, poświęć 15 minut i rozpisz parę akcji. Jeśli chcesz napisać skargę co do "braku reakcji" to dostosuj się do zaleceń moderatora.

A resztę spraw załatwcie na PW, nie tu. 

Mógłbym z przyjemnością każdemu dać warna za niestosowanie się do regulaminu, ale jestem człowiekiem i daje Wam upomnienie. Jeżeli kogoś skarga nie dotyczy nie powinien się wypowiadać. 

Brak edycji tematu i zastosowanie się poprawnie do wzoru spowoduje przeniesienie go do archiwum. Każdy kolejny post zostanie nagrodzony warnem. 

Więc tak. Osoby których skarga się nie dotyczy nie powinny się wypowiadać w tym temacie. Wasze posty zostały ukryte. 

Od dzisiaj jeżeli ktoś będzie zarzucał kolesiostwo mnie, bądź @ Destiny ;] otrzyma długiego bana na serwerze. Gramy obaj dość długo i takie zarzuty są lekko mówiąc nie na miejscu. Wybrałem destinego na opiekuna, bo Jemu ufałem najbardziej z Was wszystkich na serwerze i nie pozwolę kierować w naszą stronę takich zarzutów. 

Co do samej skargi, masz prawo złożyć skargę, jednak tak jak napisał Ci @ clixxu. masz 24h na zastosowanie się do wzoru w przeciwnym razie "skarga" leci do kosza.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...