Jump to content

Recommended Posts

Jeśli chcecie oficjalnie, nie ma problemu. Na OM6 mamy ostatnio problem ze @ Strax. Według mnie nie nadaje się na admina OM6. Czemu ?

1. Od początku jego obycie z sm_admin i ogólnie bycia adminem jest bliskie 3/10. Nie ma pojęcia na temat wielu komend, a poznał je tylko dzięki życzliwości reszty adminów. Wystawia absurdalne bany nie stosując się do taryfikatora serwera.

2. Brak kultury to nie jest jedyny problem. Prowokuje innych graczy do kłótni przez co inni gracze dostają mute za obrazę itp. Wiem że jest to serwer 4fun, ale jeśli ja nie słyszę nawet swoich myśli już nie mówiąc o krokach itp. to coś jest nie tak.

Za pozwoleniem, @ Desiaa @ Grze1xx@ Razgov@ ONLYHEADD@ freakk. dołączają się do tej skargi więc jeśli @ SQUeZ@ ROBSON@ DzwigUchcą się czegoś więcej dowiedzieć to są do dyspozycji.

PS 1 -Tu daje tylko datę jednego demka, ponieważ po tym co się tam działo zdecydowałem że "tak być już nie może" - OM6 de_mirage 2021-02-23 20:10

PS 2 - Z podziękowaniem od @ Desiaa

C89698C2F5E1601B4A62B1FDCB2F408E55B6C633 27.02.2021 ~ 11:50

https://1shot2kill.pl/topic/105501-przyj%C4%99ta-skarga-strax/

Oczywiście zapoznam się wraz ze @ SQUeZ i  @ DzwigU odnośnie demka oraz proszę o wypowiedź admina na którego jest skarga bo trzeba wysłuchać drugiej strony. @ Strax.

1. Zgadzam się z  punktem pierwszym większość komend nauczyłem się przez życzliwość nostry hobbita oraz onlyhead'a lecz podstawy znałem takie jak zmutować kogoś lub wyrzucić za afk oraz teraz nie mam problemu ze wszystkimi komendami.Czy wstawiam absurdalne bany ? O ile się nie mylę wstawiałem tylko bany za cheatowanie, jak się tutaj mylę to niech jakiś opiekun mi to napiszę

2.Brak Kultury ? Zgodzę się na serverze czasem mam brak kultury ze względu na to że to jest server na którym ludzie się bawią i sami rzucają różnymi przekleństwami . Czy prowokuję innych graczy ? Nie powiedziałbym nie nakłaniam nikogo do obrażania innych. Nie słyszysz własnych myśli ?Nikt nie zabronił ci mutować osoby które rzeczywiście mikrofonu nadużywają lub zmutować ich po prostu w grze lub poprosić o ciszę tak jak większość graczy o to prosi w clutch'owych sytuacjach 

Jeśli chodzi o nadużywanie mikrofonu to większość adminów to samo robi "żeby wywołać śmieszną atmosferę na serverze"

Oczywiście jak dostanę degrada to się z nim jak najbardziej zgodzę bo to jest tylko i wyłącznie wasza decyzja lecz szkoda że chłopaki nie opowiedzą jak dawali sobie info na discordzie oczywiście nie wszyscy.

A więc tak, z automatu moim zdaniem argument o znajomości SM jest zbędny, nie tylko @ Strax jak zauważyliśmy ma problem z poprawnym banowaniem oraz znajomością komend. Podam tutaj nawet przykład z demka podanego przez was jako jeden z „powodów”. Admin który nadał tego bana doskonale wie o kogo chodzi (Takich przykładów jest o wiele więcej). Kolejna sprawa sprawdziłem pierwsze demko i pojawiają się sytuacje gdzie faktycznie jest nadużywanie mikro, ale w większości przypadków jest to normalna komunikacja z młodszymi chłopakami z serwera. (mowie tutaj o tym jednym konkretnym demie). Natomiast za ogromny minus mogę podać fakt że praktycznie ciągle było słychać twój głos w momentach clutchów'ów, sam po sobie wiem że takie sytuacje mogą być irytujące. Każdy raczej zdaje sobie sprawę ze przychodząc na serwer FFA nikt nie przychodzi tu try-hardować tylko po prostu pograć sobie bez spinki, mimo to trzeba uszanować grę każdego gracza oraz tak jak to jest na grach rankingowych trzeba znać umiar w komunikacji. Przechodząc do drugiego dema twoje zachowania w 17 minucie. Jest wręcz nie dopuszczalne w roli osoby która posiada wyższe uprawnienia na serwerze. Nie potrzebnie wchodzisz w dyskusje z osoba która tobie ubliża na dodatek w późniejszym momencie po przyznaniu mu bana jeszcze go prowokujesz !?! Jest to tylko pokazanie tego jak w łatwy sposób można pokazać swoja wyższość poprzez uprawnienia. Na serwerach @ BlaDy jest to tępione, niestety z przyczyn naturalnych nie jesteśmy przejrzeć każdego meczu czy sytuacja ta się powielała, ale za takie zachowanie dostajesz Ostrzeżenie +1. Kolejna sprawa upominasz gracza o nicku „X” ze nadużywa mikrofon mówisz mu że może podawać tylko info. W dalszej części meczu gracz o nicku „X” nic sobie z tego nie zrobił ba nawet mówi jeszcze więcej, a ty nie reagujesz? Teraz sytuacja związana jest bardziej z twoja kulturą a mianowicie z twoim językiem kiedy nie wejdę na jakieś przypadkowe demo z twoim udziałem, osobiście mam wrażenie ze przeklinasz w każdym zdaniu, nie mowie tutaj o przypadkowych sytuacjach gdzie każdy jest człowiek i takie słowa po prostu maja prawo się pojawić ale w twoim przypadku pojawiają się one notorycznie. I proszę się nie uprawiedliwiać ze jest to forma wywołania pozytywnej atmosfery na serwerze, bo i bez tego doskonale można ja zbudować. Takim postępowaniem dajesz zły przykład młodszym graczom tego serwera a jak wiemy takich tu nie brakuje. Niestety przy tym zachowaniu też nie można przejść obojętnie za co dostajesz kolejne Ostrzeżenie +1

Niestety ale w dniu dzisiejszym z powodu uzbierania trzech  "Ostrzeżeń"  zostajesz zdegradowany z roli admina na OM6. 

Do wszystkiego podchodzimy poważnie dlatego tak jak @ ROBSON powiedział do końca dzisiejszego dnia czekamy na jakieś dowody tego co wyżej napisałeś. Dlatego temat zamknę dopiero pod wieczór. Natomiast skargę przyjmuję.

Wspomniany wyżej przykład:

1435768107_przykadstrax.png.654dc47ba84e79c283d3b38d0ec3b6fc.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...