Jump to content

Recommended Posts

Imię: Mateusz
Nick z gry: Radosław
Czy byłeś adminem na innych serwerach: Nie
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/id/79131235069542748932399/
SteamID: STEAM_1:0:146032723
Czy posiadasz konto Prime?: Oczywiście 
Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/radosław/145.239.18.200:27030/
Dlaczego Ty?:Dopiero zaczynam z przygodę z rolą admina, więc będę próbować odpowiednim adminem. Chciałbym na serwerze zapanować harmonie , spokój aby granie na serwerze kojarzyło się z dobra zabawa. Ostatnimi czasami zaczynam dużo pogrywać godzinami porannymi i wieczornymi. Ostatnimi czasami zauważyłem ze brakuje adminów gdy jest szczyt aktywności na serwerze, wtedy dużo osób łamie regulamin. Mam bardzo dobry kontakt z graczami oraz administracja. Co do mojego GT postaram się go polepszyć z wszystkich sił. Z mojego bardzo dużego doświadczenia umiem rozpoznać osobę która używa wspomagaczy.
Znajomość SM x/10: Mocna 5  
Zapoznałeś się z regulaminem serwera (TAK/NIE): TAK
Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%(TAK/NIE): TAK

Jestem na TAK (chociaż kilka punktów do poprawy):

+ kultura i mutacja

+ /- wiek, młody jest ale wydaje się ogarnięty

+/- forum

ogólnie na tak. Przyda się pomoc na serwerze, bo ostatnio poleciało kilka degradów i reygnacji.

Jestem na TAK

+ kultura osobista - w ciągu kilku ostatnich dni miałem okazję pogadać, bardzo spokojny, rozsądny człowiek

+ wiek - pomimo posiadania 15 lat ma mutację, sama osobowość jest w porządku

+ doświadczenie w grze - widzę ilosć godzin całkiem spora więc będzie w stanie rozpoznać oszusta

- troszkę mało godzin na serwerze ale myślę że do nadrobienia

Twoje podanie zostało przyjęte! Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...