Jump to content

Recommended Posts

Twój nick: "legenda z górnego" Rzeznik z Blaviken

Nick gracza, na którego składasz skargę: i tu zaczynają się schodki... nie przedstawił mi się

Opis sytuacji: Nie dalej niż 20 minut temu zalogowałem się na serwer pograć szybkie pare rund, lecz nie było mi to dane zrobić w spokoju... Jakiś pan admin zaczął mi grozić kickiem na rzekome kampienie, gdy był jeszcze czas 1:20, (i nie stałem sam na mojej ulubionej miejscowce). W następnej rundzie, obok mnie stało 4 innych graczy z TT przed górnym, a admin dla funu postanowił mi utrudnić grę slapując mnie, i tylko mnie.

Data i czas zdarzenia: wydarzenia miały miejscu nie dalej niż pół h temu

Steam ID oskarżonego: nieznany

Dowody: chyba czas postawić kamere przed górnym :))) a tak na poważnie to hltv, ja się nie znam na wklejaniu tych multimediów
Droga administracjo, znany jestem z łagodnego usposobienia i staram się nie zwracać uwagi na komentarze dotyczących mojej gry, a i ja nikomu nie mowie jak ma strzelać, jest paczka staram się podłożyć, i wykonać cele TT, proszę imperatorów(opiekunow) serwera o wgląd w opisaną sytuacje i ocene, pozdrawiam.

https://1shot2kill.pl/topic/105375-odrzucona-doniesienie-na-admina-serwera/

"Data i czas zdarzenia: wydarzenia miały miejscu nie dalej niż pół h temu"
Post napisany o 19.44, tak że sądzę, że do gry zalogowałem się po 19.

14 godzin temu, Roland napisał:

Podaj mi zbliżoną godzinę rzekomego zdarzenia. 

Sprawa ma się tak... 

Admin, który Cię slayował i zabił był @ Nie Jestem Normalny . Nie mam mu jednak nic do zarzucenia. Po przejrzeniu dema i sprawdzeniu logów sprawa ma się bardzo jasno. Fakt faktem, że kampisz. Dopóki nie wymaga tego sytuacja to po za staniem na respie (nie do 1:20 jak pisałeś, tylko 1:30 :P) masz takie prawo. Jednak Twoje prowokacje "czekam na was" itd... Zostałeś zabity, bo w tamtej chwili obaj staliście przed górnym a cele same sie nie wykonają, kiedy na zegarze 30 sekund do końca rundy. Oberwało się Tobie, bo lekko prowokowałeś i znany jesteś już z tego, ze właśnie w okolicach górnego można Cię znaleźć. 

Kamp sobie ile dusza zapragnie, jednak wtedy kiedy możesz, ale pamiętaj, że cele Ciebie również obowiązują. 

Jeżeli masz jakiekolwiek wątpliwości zapraszam na pw do mnie to wyjaśnię Ci wszystko ;)

Skargę odrzucam :P.

Poprosiłeś o ponowne rozpatrzenie sprawy a więc zajmę się tym Ja, po godzinie 17:00

Temat chwilowo otworzę

@ Nie Jestem Normalny możesz dodać coś od siebie, w końcu skarga dotyczy Ciebie :)

Prosiłbym o nie spamowanie w tym temacie.

Gracz ktory notorycznie kampi zostanie karany. Mało tego kazdy na kazdego skarzy ze nie wykonuje celow mapy a potem ida wymowki "zabrakło czasu" jezeli wieksza czesc sie kampi albo woli isc za fragami niz po pake czy do paki to juz nie miejcie skarg do adminow ze slusznie postepuje. Nauczcie sie ze jest regulamin w ktorym jasno jest napisane ze:

"Na serwerze obowiązują zasady FFA i realizacja celów mapy. TT musi podłożyć C4, natomiast CT ma za zadanie zapobiec wybuchowi bomby."

Sorki za spóźnienie ^^ 

Hm to tak, może inaczej podszedł bym do tematu gdyby chodziło o gracza który nie robi czegoś nagminnie i cały czas, czekając tylko do "limitu" admina i wtedy ruszenie do paki żeby tylko móc napisać skargę, albo to Twoje latanie z górnego na dolny skoro paka leży gdzie indziej, udając że nie masz pojęcia co robić :) Dostałeś slapy i dlatego że paka leżała, a Ty sobie (kolejną rundę) stoisz i czekasz aż CT wybiegnie z górnego. Masz pretensje dlaczego Ty dostałeś slapy a inni na respie nic? Bo Ty robisz to notorycznie, a niektórzy jak widzą że zaczynasz trollować, robią to wraz z Tobą. Sam się nawet z tym nie kryjesz, nazywająć siebie "legendą z górnego", więc dzielny woju, musisz mierzyć się również z bardziej "bezpośrednimi" reakcjami w Twoim kierunku, a już na pewno jeśli chodzi o okolice górnego. 
Jak bym był Ja na serwerze, to ogólnie dałbym Ci bana :) 
Wystarczy zobaczyć Twoją grę na byle jakim demku, a jeśli chcesz pisać takie skargi to może komuś również zechcę się pogrzebać w demkach, jak admina nie ma na serwerze, ciekawość mnie zżera jak wtedy walczysz o zdobycie paki ^^ 
Reasumując: Sam jesteś Sobie winny że tak powiem, a wyczekiwanie za każdym razem na "pogranicze" bana/bez bana tak się właśnie kończy.

Skarga odrzucona x2

Przy okazji: @ nietoperz# ban na 1 dzień, patrząc że notorycznie, następny przewiduję na tydzień :/ 

Cytat

[19:14:44] Player: nietoperz* - "g**no je**ne" | SID: STEAM_0:0:442905746

[19:17:07] Player: nietoperz* - "wyp***dlaaj g**nie" | SID: STEAM_0:0:442905746

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...