Jump to content

Recommended Posts

Witam,

Nick z CS: r0sa.

Admin banujący: Luca :] 

Serwer: COD 401

Data zdarzenia: 22.02.2021 godzina 23:45

Opis sytuacji: Zwróciłem uwagę graczowi, aby nie wyzywał, i dostałem bana za obrazę. Nie wiem czy to przez pomyłkę, czy nie. Nie chodzi mi tutaj o odbanowanie bo nie liczę na to o tej godzinie, ale o zwrócenie uwagi adminowi który dał mi bana, bo wyrzucenie graczy z serwera o tej godzinie to nie jest dobry pomysł. Niech admin przemyśli następnym razem swoje postępowanie. Zresztą gram tutaj kilka lat, i nigdy nie miałem podobnego bana. Niech admin dostanie jakieś ostrzeżenie i przemyśli swoje zachowanie. 

Link do bana z amxbansa (https://amxbans.1s2k.pl/): https://amxbans.1s2k.pl/ban_list.php?bid=9151

Wycinek bana z konsoli: 
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ 1s2k.pl
[AMXBans] Reason: 'Obraza'
[AMXBans] Duration: '1 hour'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:16934098'
[AMXBans] Your IP: 'Hidden'
[AMXBans] ===============================================

20210222235411_1.jpg

20210222235423_1.jpg

https://1shot2kill.pl/topic/105307-przyj%C4%99ta-odwo%C5%82anie-od-bana-r0sa/

Gracz OneSHOTFrajerze otrzymał zasłużonego bana za obrazę, natomiast w twoim przypadku taką obrazę również dostrzegłem, bo nie skojarzyłem końcówki nicka "Frajerze", inna sprawa że gdybyś napisał to wszystko razem, to nie brzmiałoby to jak obraza.

Jak jest jakiś UBT, to może graczowi zdjąć bana, natomiast ja w ramach rekompensaty dam mu buziaczka i 50 monet. Pozdrawiam 

14 minut temu, Luca199491 napisał:

Gracz OneSHOTFrajerze otrzymał zasłużonego bana za obrazę, natomiast w twoim przypadku taką obrazę również dostrzegłem, bo nie skojarzyłem końcówki nicka "Frajerze", inna sprawa że gdybyś napisał to wszystko razem, to nie brzmiałoby to jak obraza.

Jak jest jakiś UBT, to może graczowi zdjąć bana, natomiast ja w ramach rekompensaty dam mu buziaczka i 50 monet. Pozdrawiam 

tyle, że to nie brzmiało ani trochę jak obraza, tylko napisałem nick gracza który wyzywał i dopisałem, żeby nie wyzywał. 

aha i tego buziaczka jak chcesz dać to pierw wyślij mi swoje zdjęcie, bo nie wiem czy będę chciał, a 50 monet to ja w 5 minut robię, więc taka troche słaba rekompensata.

Edited by r0sa.

Dlatego w tej konkretnej sytuacji biorę winę na siebie i jedynie mogę przeprosić za nadanie bana :-)

PS. Korzystając z okazji chciałbym tylko napisać, że moje miny są do obejścia i były wielokrotnie sprawdzane, Pozdrawiam.

odpowiedź do ptaka - w takim razie namówiłeś mnie, ban może zostać wydłużony do maxymalnego czasu jeżeli mogę liczyć na coś więcej. 

KOCHAM WAS TĘSKNIE I CZEKAM

Edited by r0sa.

Cóż nie ma co się tu rozpisywać, dowody mówią jasno za siebie. 

@ Luca199491 następnym razem zwróć dokładnie uwagę czy aby na pewno nastąpiła obraza. Z racji że okazałeś skruchę i przyznajesz się bez bicia otrzymujesz ostrzeżenie słowne żeby to była dla Ciebie przestroga. 

@ r0sa. Ja niestety jestem na telefonie więc nie ma jak Ci ub dać.

2 minuty temu, r0sa. napisał:

odpowiedź do ptaka - w takim razie namówiłeś mnie, ban może zostać wydłużony do maxymalnego czasu jeżeli mogę liczyć na coś więcej. 

:kekw::kekw:  Robercik Ty mnie tutaj nie czaruj :kekw:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...