Jump to content

Recommended Posts

Nadszedł i na mnie czas. Prawie 20 lat jestem związany z tą grą, z czego od ponad 3 lat prowadzę ten serwer. Nie spodziewałem się, że kiedyś będę musiał to napisać, ale jest to mój koniec. Brak czasu, wypalenie to są chyba główne powody. Serwer przejmuje @ DIABELi jemu proszę nadać moją rangę.

Chciałbym wszystkim graczom, adminom i opiekunom podziękować za wspólną grę, wkład w serwer oraz czas poświęcony dla mnie i serwera. Bez was by nie było serwera. Pamiętajcie o tym, zawsze gracze tworzą serwer, nigdy na odwrót. Wiem też że wielu się ucieszy że w końcu schodzę z tronu, dlatego życzę im powodzenia. Trzymajcie się wszyscy i liczę, że serwer nadal będzie trzymał dobry poziom. @ DIABELnie zawiedź mnie. Osobistych podziękowań nie będzie, z tymi co trzeba pogadam osobiście. Jeszcze raz dzięki wielkie i do zobaczenia, postaram się odwiedzać serwer. To był naprawdę fajny kawał czasu, spędzony wspólnie z wami. 

@ Erwin.zrób to co należy

Proszę temat zostawić w tym dziale, żeby każdy gracz go zobaczył

Gram tutaj na serwerze praktycznie od początku serwera, pamiętam te czasy gdy serwer został stworzony w głównej mierze aby pograć ze znajomymi, właśnie wtedy na serwer zaprosiła mnie Blond karbowana fryta, czyli Dżastina.

Od tamtej pory serwer zmienił się o 180 stopni, oczywiście nie poszedł w złą stronę, co chwila na serwer witały coraz to lepsze nowości. Czasem mniejsza, czasem większe lecz suma sumarum wszystkie po części zmieniały  serwer pchając go jeszcze dalej na górę.  

Może i nie każdy dostrzega to, ile czasu, nerwów oraz cierpliwości poświeciłeś aby ten serwer zaszedł tak daleko, lecz ja jako osoba która w przeszłości prowadziła całą masę serwerów (i nie tylko) a zarazem osoba z największym stażem na tym serwerze widze to gołym okiem i jestem niezmiernie dumny że mogłem cie w tym czasie wspierać oraz pomagać w podejmowaniu mniejszych bądź większych decyzji.

Mam nadzieję, że uda nam się zachować równie wysoki poziom serwera co do tej pory, chociaż początki jak to początki mogą byc trudne, lecz wszystko przyjdzie z czasem... ;) 

Nie żegnamy się jeszcze ponieważ zapewne jeszcze się spotkamy, a przynajmniej na to liczę! :D 

Coś się kończy coś zaczyna, nikt nie będzie Tobie ujmować tego, że dla serwera zrobiłeś bardzo dużo, najważniejsze żeby serwer trzymał poziom i abyś Ty nie żałował podjętej decyzji :>

Dzięki za wspólne godziny na serwerze, za danie mi szansy i jak to się mówi : szerokości !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...