Jump to content

[Przyjęta] Skarga na Admina Qebano + Odwołanie od bana

Recommended Posts

Twój nick: Josef Bratan

Nick gracza, na którego składasz skargę: Admin Qebano

Opis sytuacji: Każdy sobie grał normalnie na serwerze, ja sobie stwierdziłem, że zacznę używać bindu na czat "big essunie qebano dead" używałem go za każdym razem jak tylko owy admin zginął, dlaczego? Ponieważ ten oto admin nie regulaminu i ja o tym bardzo dobrze wiem, ponieważ sam byłem tu adminem i wiem jak to wyglądało wszystko z jego strony wiec chciałem sprawdzić czy może czegoś nasz kolega się nauczył bo wcześniej popełniał takie same i inne błędy. ( tak wiem ze ja sam łamałem regulamin w momencie tej prowokacji, ale ktoś musiał się poświęcic ;p ) 
Ja rozumiem gaga na 30 minut albo jakieś upomnienie, napisanie "nie pisz tego bo bana dostaniesz" i potem coraz wyższa kara ale tutaj nic od tego admina nie dostałem. 0 ostrzeżeń ani nic podobnego

W wielkim skrócie odnośnie całej skargi Qebano nie zna regulaminu, nie stosuje się do niego jako administrator ( administrator powinien dawać przykład, a on jedynie pokazuje, że gracze nie muszą sie do regulaminu stosowac skoro on sam tego nie robi )
Komend również on nie zna, ponieważ jak zacząłem tutaj grać i jeszcze byłem graczem, a on administratorem, to czasami nawet mnie pytał jakie komendy na to i na to, no ale już mniejsza w to XD
Również nasz swietny administrator qebano gdy gra na serwerze, jest jedynym dostępnym administratorem i napisze się mu 5 razy na u@ żeby sprawdził daną osobę ponieważ zbyt dobrze gra jak na "nowe" konto to on jedynie wejdzie na 1 runde na stealtha, żeby spojrzeć na tą osobę i po chwili wraca grać, a osoba używająca wspomagaczy gra sobie dalej i się świetnie bawi, ponieważ granie dla admina jest ważniejsze niż zniwelowanie osób działających na szkodę serwera. Po wielokrotnym pisaniu na u@ admin ten po prostu wyszedł z serwera a cheater bawił się świetnie.
To nie są jednorazowe sytuacje, tak jest bardzo często i pare osób może potwierdzić tą moją skargę i pod nią się podpisać

Data i czas zdarzenia: ban - 11:38 | 22/02/2021 

Inne sytuacje pojawiały się nie tylko dzisiaj. 

Steam ID oskarżonego: STEAM_1:0:448666108

Dowody: tylko z dzisiaj ich użyje ponieważ musiałbym pobierać demka sprzed tygodnia, bądź dwóch, a żeby to znaleźć to chyba bym musiał siedzieć pare nocy przy tym

1. http://472.gotv.pro/srv67276/auto0-20210222-112111-717822813-de_mirage-___________1shot2kill.pl_______MIRAGE___4FUN____ws__knife__gloves___128TR__1shot1kill.pl.dem.zip

Tick 104200 Qebano zobaczył, że z drużyny wygrywających czyli z CT wyszła jakaś osoba i od razu ucieszony powiedział " o kurwa o kurwa ja idę się wy*****ć " czyli już tutaj sugeruje, że będzie chciał przejść do tej drużyny
Tick 109200 Qebano przechodzi do wygrywających i coś tam zaczyna do mnie gadać ze też mnie lubi XD bo wie, że od razu bym zaczął pisać na czacie "jak tam sie przechodzi do wygrywających" ( jak bylem administratorem jeszcze to wielokrotnie mu na priv pisałem, żeby tak nie przechodził czy coś, a ten zawsze z pretensjami, że go wk*****m itp itd XD
Tick 128100 zaczyna cieszyć się znowu bo może mnie zbanować, bo dostał pozwolenie XD ( pewnie od japonca tak zgaduje :)
Tick 130000 no i tutaj dał bana, ja od razu wszedłem na SB to nawet widziałem, że dał mi perma XD z powodem " 4320 prowokacja " więc zgaduje, że też był problem z prostym zbanowaniem, ale po chwili zostało to zmienione na 3d tak jak powinno być :D

2. http://472.gotv.pro/srv67276/auto0-20210222-105202-1219143980-de_mirage-___________1shot2kill.pl_______MIRAGE___4FUN____ws__knife__gloves___128TR__1shot1kill.pl.dem.zip

Tick 60900 Qebano ginie i zaczyna płakać " no kurde nie da sie " po czym wchodzi na stealtha 
Tick 67800 Qebano przechodzi do wygrywających, napisałem na czacie drużynowym " o znowu przechodzi do wygrywających " ( bo tak jest naprawde codziennie ) i tłumaczy się tak, że nie przechodzi do wygrywających, tylko przyszedł do kolegi XD 
Tick 72500 Qebano wszedł na serwer i od razu do nas, wygrywających z pretensjami " który to?!" ( ewidentnie zabolało jak normalny administrator go wyrzucił za to, ze łamie regulamin"

No i wsumie tyle chyba. Więcej dziś chyba nie było, nie wiem

Na podsumowanie, nie jestem jedyną osobą, której ta osoba przeszkadza na wyższej posadzie niż gracz. Jest wiele osób, które również widzi nieprzestrzeganie regulaminu przez osobę oskarżoną, lecz nikt nie napisał żadnej skargi. Sam bym nie pisał, ale wyszło jak wyszło i tyle. Qebano był również jednym z moich powodów odejścia z administracji.

Pozdrawiam i mam nadzieje, że podejdziecie mądrze do tej skargi / odwołania od bana i wykonacie większe działania w stronę tego "administratora" po rozmowie z resztą administracji tego oto serwera :)

Edited by holak

Popieram całkowicie skargę, wszystkie opisane tu czyny są prawdziwe, większość serwera jest w stanie potwierdzić że Qebano zawsze przechodził do drużyny wygrywającej + wszyscy admini są w stanie potwierdzić ze Qebano nie zna komend i sam nie potrafi podejmować decyzji, o czym świadczy to, że Qebano w większosci przypadków pytał adminów co ma zrobić.

Ja też to poprę, za dużo błędów popełnia jako admin, daje za dużo nie słusznych banów + jeszcze 4 perm przez pomyłkę

Edited by Guzior

Popieram osoby które się wpisały wyżej. Uważa się że rządzi całym serwerem i nikt nie może mu podskoczyć. Nadużywa komend adminowskich przyczyniając się do zgładzenia graczy za nic.

Dziękujemy bardzo za takie zaangażowanie w skargę i tak liczne opinie na temat admina. Wydaje mi się, że to wszystko wystarczy do oceny przez opiekunów/właścicieli serwera.

Skargę przymykam, żeby nie robił się większy spam ;) 

@ Japoniec. Powiem jak ja to widzę widzę to tak że chłopaki mnie nie lubią a wsunie chyba chodzi o to że @ ZIGADONS powiedział że szkoda mu się zrobiło holaka a oni mają problem i jest tak pisane w moją stronę a zrobicie jak uważacie ale dla mnie to jest troche dziwne że jak jedna osoba z administracji nie lubi drugiej to od razu idzie ekipa za nim i jest przeciwko mnie dostał bana za prowokacje taką jak "Big Essunia Qeabano dead" Oraz nie raz było z jego strony dziś takie coś jak es i  ta osoba została zbanowana a te osoby co podpisały lubią go i tyle .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...