Jump to content

[Przyjęta] Odwołanie od bana - zxc123 / AWP

Recommended Posts

Nick z CS: zxc123 

Admin banujący: @ Invacitew 

Mapa: awp_zvk 

Serwer: AWP ONLY #1

Data zdarzenia: 11:50     22.02.2021   

Opis sytuacji:  Dostałem bana permanentnego tylko i wyłącznie za konto z 1 lvl i prywatnym profilem ponieważ nie widziałem aby admin poszedł na specta i oglądał moją grę, bo tak naprawdę to ch**a grałem. Zabił mnie, ja zminimalizowałem grę za 20 sekund  wracam i jestem na menu głównym z informacją że zostałem zbanowany. Jeżeli chodzi o moje kręcenie się i machanie celownikiem na początku to ustawiałem sobie dpi i sensivity ale on nie mógł tego widzieć bo nie było go wtedy na spectcie  :frog_sad:

SteamID: STEAM_1:1:590656312

na początku grałeś jak bot , po czym zaczełeś się kręcić i zaczęło ci wychodzić fliki itp , jak pamiętam miałeś jakaś dziwną sytuacje i wtedy zobaczyłem 1 stopień i prywatny profil i takie akcje robisz wiec stwierdziłem że grasz na wallhack. Jeżeli nie grałeś to przepraszam bo mogłem się pomylić , wgl czemu nie grałeś na main koncie?

Edited by Invacitew

Tak jak xyz powiedział - całą mapę grałeś w enemy, więc nie miałeś możliwości go oglądać, a jednak go zbanowałeś. Żadnych podejrzanych akcji również u niego nie widzę.
Poza tym na tej samej mapie zmutowałeś jednego z graczy za to w jakim języku mówi. Co najwyżej mogłeś dać mu muta za nadużywanie mikro lub brak mutacji i nie od razu na 2h (Link do muta).

Skarga słuszna - @ xyz. ub, a @ Invacitew +1 do tabeli.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...