Jump to content

Recommended Posts

Składam może i głupia skargę lecz słuszną, Pan Bombels wytłumaczył mi oczywiście , że moge złożyć podanie po upływie 7 dni od rezygnacji. 
Lecz Pan @ Roland dodał notatkę do postu , która została usunięta samowolnie przez moderatora wyżej wymienionego. 
Czy tu tworzy się  jakaś samowolka, że usuwa się notki opiekuna serwera , który grzecznie wytłumaczył moderatorowi o co chodzi?
Notka odrzucona bez jakiegokolwiek wytłumacznia, Panie bombels nie ładnie się Pan zachowuje a powinien Pan dawać przykład innym z pozycji moderatora.

https://1shot2kill.pl/topic/105217-odrzucona-skarga-bombels/

Byniu, najważniejsza rzecz, jeśli nie wiesz kto ukrył notatkę to nie mów takich rzeczy. Notatka została ukryta przez główną administrację, aby takie rzeczy rozwiązać na PW, moderatorzy mają "obowiązek", aby również sprawdzać działy serwerowe i pomagać administracji. Dodatkowo mogę dodać, że ta sprawa już została wyjaśniona, wyjaśniłem @ Roland w jakimś stopniu jak to dokładnie działa, więc nie rozumiem tej skargi.. Ona bardziej powinna być napisana przez samego "poszkodowanego" niż przez Ciebie :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...