Jump to content

Recommended Posts

Imię:  Piotr

Nick z gry: Pro100wniK

Czy byłeś adminem na innych serwerach: Tak, łącznie mam około 3 lata w administrowaniu serwerem typu Arena i Only Mirage na różnych sieciach
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198068381389/
SteamID:  STEAM_0:1:54057830

Czy posiadasz konto Prime?: Tak

Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/☜☯☞ Pro100wniK ☜☯☞/91.224.117.24:27050/

Dlaczego Ty?: Ogólnie sytuacja wygląda tak. Na tej sieci gram już x czasu, co prawda na arenie 128tr ale mniejsza z tym. Przeniosłem się tu na Only Mirage i zauważyłem niedobory kadrowe, ponieważ wieczorami przeważnie nie ma tu nikogo z administracji (albo dobrze się kryją). Po krókiej chwili zastanowienia postanowiłem złożyć podanie i wspomóc serwer swoim doświadczeniem ze względu niską liczbę administratorów. Przemawia za tym argument, że posiadam wieloletnie doświadczenie w administrowaniu serwerami różnego typu i na różnych sieciach, a sama gra i gracze na tym konkretnym serwerze (nie urażając areny, bo tam też ludzie są świetni *pozdrawiam dobre duszyczki ze 128TR*) spodobały mi się i chciałbym wspomóc serwer w utrzymaniu ładu i porządku w godzinach wieczornych, oraz wyegzekwować na graczach przestrzeganie regulaminu serwera.

Znajomość SM x/10: Nie wiem co dokładnie określają punkty z tej skali więc bezpiecznie założe, że 5.

Zapoznałeś się z regulaminem serwera (TAK/NIE): Tak

Zapoznałeś się z WYMAGANIAMI na admina i je spełniasz w 100%(TAK/NIE): 1) Tak, zapoznałem się. 2) Nie, nie spełniam pełnych wymagań, chociażby z tego względu, że nie mam odpowiedniej liczby postów na forum. Spowodowane jest to tym, że macie bardzo rozbudowaną strukturę i mimo tego, że przez dłuższy czas gram już na serwerze Areny 128TR oraz zacząłem rozgrywkę na Only Mirage , to nie miałem chęci wklepywania bezsensownych postów w różnych tematach, aby tylko nabić ich liczbę. Jeżeli dostanę stanowisko Administratora to siłą rzeczy w wypowiedziach na temat serwera nadrobię brakujące posty.

widuję Cię na serwerze i cieszy mnie to że złożyłeś podanie jak najbardziej akceptuję 

NA Tak 

Witamy w Administracji Mirage #7

Twoje podanie zostało przyjęte! Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...