Jump to content

Odwołanie od bana - Yaoi

Go to solution Solved by DIESEL,

Recommended Posts

Prosił bym jeżeli na ten temat mógł by się wypowiedzieć admin, który dał tego bana, czy np. DISEL. Prosił bym, żeby temat nie został zamknięty po 1 wiadomości.

"§1.4. Używanie wspomagaczy, cheatów, skryptów czy innych dodatków ułatwiających grę jest zakazane, grozi banem permanentnym. 

W tym wypadku cl_lw 0 oraz cl_lc 0 są uznawane za komendy, które ułatwiają grę. Samo cl_lw "0"  ułatwia grę, ponieważ odczuwamy tak jakby zlagowane fullauto, kule lecą z opóźnieniem."

to są słowa M4A1, jeżeli komendy cl_lw i cl_lc bylyby "czitami" to twórcy gry nie dodawali by tego do gry.

Jeżeli ktoś był by tak uprzejmy i odpowiedział:

Dlaczego bana za cl_lw dostają wybrani gracze a w sumie tylko 2 graczy jak używa tego 3/4 osób na serwerze?

Albo 

Dlaczego administracja nie reaguje np. na zachowanie graczy, innych adminów, na łamanie regulaminu.

(Cytat z regulaminu: §1.6. Nicki rasistowskie, wulgarne, obraźliwe i na tle religijnym są zabronione.  + ss)

no.png

https://1shot2kill.pl/topic/105101-odwo%C5%82anie-od-bana-yaoi/

Jest to oficjalna wypowiedź odnośnie zaistniałej sytuacji i Twojej osoby. 

Na serwerze obowiązuje regulamin, w który jest jasno napisane:

§1.4. Używanie wspomagaczy, cheatów, skryptów czy innych dodatków ułatwiających grę jest zakazane, grozi banem permanentnym. 

Komenda cl_lw 0 bądź cl_lc 0 powoduje tzw. zlagowane fullauto. Kwalifikuje się to do komend ułatwiających grę w mniejszym lub większym stopniu, wszystko zależy kto jakie ma do tego podejście, ale mimo wszystko uznawane jest jako ułatwienie. Punkt 1.4 jasno tego zakazuje i nie podlega to żadnej dyskusji. Admin może, ale nie musi ostrzegać, jest to jego dobra wola. Są przewinienia poważniejsze i mniej poważne. Gdybyśmy mieli tak do tego podchodzić to musielibyśmy prosić ludzi, żeby nie robili sgs/gs, za które również leci od razu perm. Nie stosujesz się do regulaminu to miej świadomość, że mogą z tego być wyciągnięte konsekwencje. Skoro używasz takiej komendy to według mnie masz pełną świadomość do czego ona służy, jak jest traktowana na serwerach cs'a i co się z tym wiąże. Z tego co pisałeś masz ogromny staż jako admin serwerów counter strike, więc w czym tkwi problem? Nie znasz się na tym czy myślałeś, że nie wyjdzie to na jaw? 

Chciałbym odnieść się do Twoich dzisiejszych skarg, które są dla mnie żenujące. Jak zapoznałem się z zażaleniem na Vac ToJa to ręce mi opadły. Czy Ty masz zamiar zgłaszać każdą osobę, która przeklnie jednorazowo albo coś napisze niestosownego? Zresztą @ M4A1. wszystko wyjaśniła w tamtym temacie. Doczepiłeś się też do @ PutinMymPanem, który był na serwerze, a wraz z nim był graczy z nieodpowiednim nickiem, a on go nie wyrzucił ani nie zbanował. Próbujesz się wybielić na drobnych błędach administracji bądź byłych jej członkach? Jest to strasznie słabe, że aż żenujące. Wszystko ma swoje granice, a do Ciebie nie dociera, że każdy z nas jest człowiekiem. Pisząc niezliczoną ilość skarg na graczy nie spowoduje to przyjęcia Cię do grona administracji GO MODA. Zwłaszcza, że dziś tymi skargami się nie popisałeś, a ośmieszyłeś. 

Myślałem nad daniem Ci szansy i skróceniem bana do tygodnia. Przeanalizowałem sobie wszystko na spokojnie i doszedłem do wniosku, że na to nie zasługujesz. Złamałeś bardzo ważny punkt regulaminu, a tłumaczenie, że nikt Cię nie upomniał nic dla mnie nie znaczy. Wchodząc na serwer akceptujesz regulamin, a jego nieznajomość nie zwalnia Cię z jego przestrzegania. Zwłaszcza, że kreujesz się na osobę, która podobno ma bardzo duże doświadczenie i wiedzę. Drugą sprawą, która przyczyniła się do pozostawienia bana są Twoje nic nie warte skargi, którymi próbujesz ośmieszyć administrację i ich nieudolność, ale niestety nie ze mną takie numery. Tym co pokazałeś, łamiąc regulamin i pisząc te śmieszne skargi nawet nie możesz i nie masz prawa porównywać się do moich adminów. Pisanie do administracji GO MODA na pw/dc/steam również nic Ci nie da, bo decyzja i tak należeć będzie do wyższej administracji. 

Ban pozostaje, a Ty żegnasz się z naszym serwerem na dobre, za swoje poczynania. Nawet jeśli w przyszłości zostanie zrobiony reset AMXBans'a to Twój ban w nim pozostanie, więc dołączasz jako druga osoba do tego elitarnego grona zbanowanych. Decyzja jest ostateczna, nie do podważenia i nie podlega żadnej dalszej dyskusji.

Pozdrawiam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...