Wajda Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 Witam : D Wpadłem na pomysł, że można by było stworzyć nowy dział na forum pod nazwą Fotografia.. Myślę, że przy tak dużej ilości graczy na serverze znalazłoby się sporo osób, które wrzuciłoby coś ciekawego, śmiesznego, warte do zobaczenia zdjęcia/fotki czy coś czym chciałby się pochwalić Pisać co o tym sądzicie + wyjaśnienie dlaczego tak lub dlaczego nie Pozdrawiam Conte 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 Uważam że jest to świetny pomysł. Sam mam kilka ciekawych zdjęć które mógłbym wrzucić, ale nie ma właśnie gdzie. Jestem za TilioS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LolowiCz ツ☯ Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 Za ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technician aXenDev Posted July 18, 2017 Technician Report Share Posted July 18, 2017 Propozycja została zaakceptowana!Dziękujemy za propozycję! Twoja propozycja zostanie dodana przy najbliższych dniach. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. futuba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts